Czy są w trójmieście jakieś kluby od 17 lat? (3) Czy są w trójmieście jakieś kluby od 17 lat? Wojciech Homoseksualiz (127) Obecnie zdaje się uznaje się go za normę. Jednak czytałam kiedyś coś więcej i... autor bez znaczenia Mlekomat... (17) ...w Gdańsku tylko jeden? Dlaczego? randall
Panie M. Pytanie. (243) Czy tam nie ma drogi asfaltowej? Nie slychac nic oprocz ptaków, wiatru,... anna1964 ZUS to jest... ręce opadają. (21) http://www.tvp.info/20936884/stracila-noge-ale-zus-zabral-jej-rente-ma-pani-p... Darek Miło mi (39) Miło mi poinformować drogich forumowiaczów, że od dziś zmieniłem nicka z... Zeratull Petycja w sprawie szaleńca Michała L. (19) Cześć wszystkim. Na pewno słyszeliście o wydarzeniach , które miały miejsce... Damian Muzyka w sklepach (27) Od jakiegoś czasu w Halach Targowych w Gdyni puszczana jest muzyka (w innych... WG Ekipa z Osiecznej (84) ...pozdrawia Mansona i dziękuje za gościnę :) vilette Mam Talent (7) Nie mogłem spać w nocy. Włączyłem komputer i szukałem, choć nie za bardzo... freewolny Dylematy moralne vol 3 (38) Ostatnio w którymś wątku przewinął się temat złożenia na kogoś donosu do... Cross Muzyka z radia Trójka (2) Wiecie jaki tytuł ma utwór instrumentalny/na skrzypcach, który leci zawsze w... ja Wiecie co, (60) dzisiaj w radio była audycja nt dzieci. Mianowicie tego jakie zadają dorosłym... c Do zobaczenia za miesiąc (albo w innym, lepszym świecie) (22) Chyba powinnam założyć bloga :-) Od 1.07. zaczynam pracę za daleką... otoja Wieje nudą :-( (121) Cóż to się stało,że nic się nie dzieje :-( Cisza jak makiem zasiał, nikt... otoja Lęk przed lataniem (44) W niedługim czasie wybieram się w podróż samolotem (nawet dwoma), niestety... otoja Stało się... znalazłam go... (28) Jest sobie w języku polskim taki jeden wyraz, który w całości można błędnie(... otoja Koncertowo (1) http://youtu.be/5dwaC6p42sY p.s. Czy są tu fani Davida Bowiego? (4) tak tylko z ciekawości pytam :) Ka85 Imiona dla dzieci (15) Mam narazie 2 propozycje 1.Przesliczna dziewczynka to np Sa-toja 2 Mały... Otoja