Zasłyszane w eterze kilka nutek (386) usłyszałem gdzieś kawałek, przypomniał mi się i tak chodzi za mną od rana... Tomek.siwy Nie ma brzydkich mężczyzn... tylko wina czasem brak :-) (18) Dawno, dawno temu (czyt. kilka tygodni wstecz) w kraju za wielką wodą pojawił... Otojka Pirat na Głównym Mieście (7) Czy miasto ma pomysł na rozwiązanie problemu z piratem? Ostatni byłem... STOP PIRATOM
Dlaczego ludzie są tak agresywni w stosunku do drugiego człowieka? Na drogach w sklepach? (40) Hej. Czasme czytam komentarze do artykułów.. Zwlaszcza drogowych i generalnie... zapytam Roman Polański (2) Roman Polański gratulacje! Polska wspiera Roman Polański! Dczn76 Prośba. (9) Kto mi kupi chleb w biedronce? Chłop z Mazur Okienka Życia... do likwidacji? (12) Komitet Praw Dziecka ONZ wzywa Polskę do likwidacji "okien życia" Bodaj... sa∂yl Zastrzel mnie błagam Boże. (69) W łeb mi prosto wyceluj i odpal ołów. Nie pomyl się. Nie przestrzel. Nie... c Loteria wizowa DV-2017 (19) Bierzecie udział? Ktoś wylosowany i przeszedł rozmowy w tym roku? Ktoś wyjeżdża? randall Norwegia odcinek 2 (44) Ponieważ już w niedzielę wylatuję ( tym razem na szczęście -lot... otoja Biedron (nie: BiedroŃ) wszystkich Polaków:D (13) Zawsze powtarzałem, czym jest dzień bez Stonki :D... Illich Rdriguez Sanchez Sadillos O zaimkach słów kilka. (11) Moi mili. W całej swojej wewnętrznej prostocie nie godzę się na maniakalne... Manson the Forester Tik tak, never back (46) Komentarze przez sen (???) https://www.youtube.com/watch?v=G45d9qzRefg... randall Zagadka.. (26) Dawno ... ze 3 lata nie było :D Zatem proszę zgadnąć, kto lub co to jest:... sa∂yl Czy samobójca idzie do piekła? (97) Czy sądzicie, że tak zawsze jest?? Smutna bardzo Niewidomi są niewidzialni w Gdańsku! (4) Władze Gdańska, nie uwzględniają istnienia osób niewidomych samodzielnie... Nietoperz Krwisty Książę Nocy (7) 2:21 Jeszcze nic. Cieszy się pełną gębą. Nie chciałbym przegapić, bo do 2033... sa∂yl Zaczęło się! Nie przechodźcie obojętnie muzułmanie rozklejają plakaty w Gdyni. (6) Dzisiaj rano przeszłam się na nadmorski bulwar w moim mieście. Osoby śledzące... joantek Jak długo? Jak często? (14) W obecnych czasach (świetne określenie-nieustannie i ze wszystkim współgra)... Otojka Ciekawa wypowiedź (21) http://natemat.pl/154119,wlasciciel-amrit-kebab-widze-te-twarze-i-wstyd-mi-na... Darek