Zaginiona Ewa Tylman (48) O co chodzi z tą dziewczyną ? Oczywiscie przykro mi,że dziewczynie coś się... czekolada-chili Ann (3) Znalezla policja Auto, tdi 4MOTION Adam jest wniebowziety. Nie wiemy na... ~~c~~ Dlaczego mąż mnie bije? (50) Wychodząc ze świata fantazji opowiem wam że obrywam ..Dziś, bo telefon... WesolaOsa
Wesoła Osa mówi siemanko (67) Wierszem Was powitam wierszem moi mili Piszcie do mnie kiedy chcecie w każdej... WesolaOsa Witam, tak bez spiny: kryzys czy choroba? (10) witam,mam dylemat. kryzys czy choroab niektorzy mowia,mysla ze jestem... sigmund Jest ktoś? A może tej nocy ktoś jak ja.... (11) Czyta przy "dolores" książkę...,która jednocześnie wkurza i wciąga,no bo jak... czekolada-chili Jesteśmy z Wami i Waszymi Bliskimi (1) http://swiat.newsweek.pl/nigeria-nigeryjscy-piraci-porwali-polski-statek-szaf... randall Francja 13.11.2015 (219) Gdzie są informację z wczorajszych wydarzeń we Francji !!!???!! Czyżby... Leo Zaskakujący obrót w prostej sprawie (12) Kilkanaście dni temu wysłałam pismem poleconym (za potwierdzeniem odbioru)... spokojna Koksowniki (16) Co sądzicie o pomyśle rozstawiania koksowników w różnych miejscach miasta np.... Darek Matrix? Nie! Zima :D (21) Rzut oka za okno: sceneria jak z matrixu.. Ino w bieli, nie zieleni.... sa∂yl Myślę, myślę... (69) wszędzie patrole. co się dzieje ? ja Wydawało się to takie proste (47) Wydawało się to takie proste znaleźć drugą osobę, która ma czas, ochotę, coś... beautiful-blackpearl Wątek kinowy - reaktywacja (129) Zakładam, bo zbliża się premiera ciekawego filmu, się wybieram, może kogoś... vilette Syzyfowy kamień... (7) Ten "peleton" ludzi, który czasem z rana lub w południe idzie od SKM... Darek Szybka akcja wycinki drzew w Sopocie. (1) Jakich tragicznych urzędników mamy w Sopocie ... Mnóstwo listów i próśb od... nedyy Czy mężczyźni mają uczucia? (48) jak w temacie autor Bezdomny dalej koczuje, a zima idzie! (6) Vis a vis ul. Bydgoskiej, na rogu ul. Czerwony Dwór 26 A stoi zaparkowany... Barbara Z. Razem chociaż osobno (1) Przekąski i kocyki we własnym zakresie ;)... randall Duchy - istnieją czy to tylko fantazje? (104) Dziś, jadąc autobusem usłyszałam rozmowę jak to kobiecie ukazał się duch (w... Lucyna.Gdynia