Inpost - zderzenie z realem (22) Skończyło się rumakowanie ... Wielkie gawno i dowód na to, że w Poland NIC... randall Wątek bez znaczenia. (18) "Tej nocy miałem sen, śniło mi się, że spacerowałem po plaży razem z... ~~c~~ Uratować naszą planetę! (1) Oszczędzaj wodę, kąpać cztery razy tygodniowo?! Dczn_76
Kącik kulinarny cz. II (134) co robicie smacznego na święta? lub jakich dań nie możecie się już doczekać ?... beautiful-blackpearl Ciąg dalszy (317) no dobra.. To jest piosenka o mnie. Może niezupełnie cała, ale częściowo... el meu nom es inconsequencia Bez śmieci (86) Sorry k&k,nie chciałem zasmiecac To se wzorem c i cb zaloze wątek I wzorem... Matik Forum a zdrowie (117) Piszę poniższe, jako ostrzeżenie. Nawet nie zdawałem sobie sprawy, że coś... sadyl Grudniowa noc (330) Za oknem czern. Wiatr odlecial gdzies za horyzont. Tylko ryby w akwarium... ~~c~~ Brudny człowiek w dzielnicy Stogi (13) Chodzi po dzielnicy osobnik brudny, z brodą, niskiego. wzrostu,. Kiwa się na... Antoni K. Tak na rozlużnienie... (5) -dla wszystkich malkontentów , z różnych opcji politycznych,dla których... prof.Wilczur Co miłego Was tam spotkało? (28) Mam dla Was coś na rozruszanie umysłu: Poniżej zamieściłem listę różnych... R.N. Uchodźcy w Gdańsku? (35) Od jakiegoś czasu obserwuję na ulicach miasta spacerujących ludzi pochodzenia... oko Kurcze (568) Nie moge otworzyc kącika muzycznego. mam taki dobry internet. cud ze w ogole... anna1964 Zdjęcia z koncertu muzyki filmowej (5) Na jednym z nich odnalazłam swojego wielbiciela z przed roku. Był taki... no tak Praca w Holandii a podatek dochodowy w Polsce. (19) Umowa o unikaniu podwójnego opodatkowania zawarta pomiędzy Polską a Holandią... Manson the Forester A może tak.... pogadamy jakie kobiety podobają się Wam, Panowie, najbardziej? (378) Ja wiem...że najpiękniejsza kobieta to ta ubrana w uśmiech,pełna... czekolada-chili Gratulacje Pan Roman! (12) http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Roman-Polanski-nie-zostanie-wydany-Sta... Dczn76 mój muzyczny kącik cz. 4 (2467) Sobie tu będę wrzucał co mi aktualnie w duszy gra. Jeśli ktoś ma wenę i swą... ~~c~~ Zaginiona Ewa Tylman (48) O co chodzi z tą dziewczyną ? Oczywiscie przykro mi,że dziewczynie coś się... czekolada-chili Ann (3) Znalezla policja Auto, tdi 4MOTION Adam jest wniebowziety. Nie wiemy na... ~~c~~