Włamania na prywatne konta e-mail i inne. (12) Dlaczego ludzie to robią? Jeśli ktoś chce się czegoś dowiedzieć to czy nie... 11111 Wróciłam :-) (62) Cała, zdrowa i w jednym kawałku (rany na palcach się pogoiły). Przyleciałam w... Otoja Jaki sens ma życie? (26) Jaki sens ma życie? Czy w ogóle go ma? Szukam odpowiedzi. Anex
Mieszkania komunalne dla imigrantów (18) Jak wam się podoba pomysł mieszkań dla imigrantów w naszym mieście? gdańszczanka Jak by się tu sklonować :-) (83) Ponieważ to nasze forum jest istną kopalnią informacji, zwracam się do Was z... Otojka Rezygnacja (9) To nie dla mnie http://jajco.pl/pic/1435514483-pz8q_f.jpg randall Imigranci z Afryki w Polsce. Gdańsk szykuje mieszkania komunalne, uchwała Rady Miasta przeszła jednogłośnie (4) Zanezione na WP.PL / Finanse Coś na trójmiasto.pl cisza na ten temat... user_137692795924 Wystawa: Wiedźmin w Kulturze Popularnej (1) Dzieła Andrzeja Sapkowskiego rozprzestrzeniły się na wszystkie możliwe... Xirtam Tęcza na pl. Zbawiciela rozebrana. (7) Był symbol - nie ma symbolu :-) ujsubrhr Burza (22) Z deszczem! Wreszcie! sa∂yl 10.000.000 postów na Forum! Konkurs. (236) Witam Wszystkich! Niebawem na forum "pęknie" magiczna granica dziesięciu... admin137 Album ze zdjęciami (987) Zapraszam do dzielenia się fotkami :) Obym tu tylko sama nie szalała :) A to... vilette Kumulacja (83) Uzbierało sie na dzisiaj 35 Mzł. To już trochę grosza jest ;) Generalnie..... sadyl Prośba (tylko dla dobrych dusz) (165) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f624e180181b7a08.html proszę wszystkie... kranik Breloczki w restauracjach/knajpach itp. (1) Pewnie niejeden raz spotkał się z tym, że podchodzi jakiś człowiek i zostawia... jjj Jak Polacy pomagają (1) Witam wszystkich. Moja przyjaciółka jest pracownikiem opieki społecznej i w... bajajoanna Nocleg dla autostopowicza (36) Cześć, poszukuje osoby, która by przenocowała miłego i sympatycznego 28l.... Marcin Nazwy miejscowości, które nie kojarzą się anatomicznie :) (7) Może ktoś pomoże bo ja odpadam;D Pozostałe Anatomiczne nazwy miejscowości (14) W okolicy macie Jelitkowo, Ustkę, a ja tutaj Brwinów i Ząbki. O, Nosy jeszcze... Stvoriczko Manson! (303) Jakie Ty masz wszystko pyszne :) Koty po powrocie do domu bardzo... Stvoriczko