O naturze Boga (187) Tak, syndrom poslannictwa jest jednostka chorobowa, ale nie wymaga leczenia,... The raven List do św. Mikołaja (9) Drogi, św. Mikołaju, Oddaj nam Halewicza. Dłużej nie możemy czekać...... randall Inpost - zderzenie z realem (22) Skończyło się rumakowanie ... Wielkie gawno i dowód na to, że w Poland NIC... randall
Wątek bez znaczenia. (18) "Tej nocy miałem sen, śniło mi się, że spacerowałem po plaży razem z... ~~c~~ Uratować naszą planetę! (1) Oszczędzaj wodę, kąpać cztery razy tygodniowo?! Dczn_76 Kącik kulinarny cz. II (134) co robicie smacznego na święta? lub jakich dań nie możecie się już doczekać ?... beautiful-blackpearl Ciąg dalszy (317) no dobra.. To jest piosenka o mnie. Może niezupełnie cała, ale częściowo... el meu nom es inconsequencia Bez śmieci (86) Sorry k&k,nie chciałem zasmiecac To se wzorem c i cb zaloze wątek I wzorem... Matik Forum a zdrowie (117) Piszę poniższe, jako ostrzeżenie. Nawet nie zdawałem sobie sprawy, że coś... sadyl Grudniowa noc (330) Za oknem czern. Wiatr odlecial gdzies za horyzont. Tylko ryby w akwarium... ~~c~~ Brudny człowiek w dzielnicy Stogi (13) Chodzi po dzielnicy osobnik brudny, z brodą, niskiego. wzrostu,. Kiwa się na... Antoni K. Tak na rozlużnienie... (5) -dla wszystkich malkontentów , z różnych opcji politycznych,dla których... prof.Wilczur Co miłego Was tam spotkało? (28) Mam dla Was coś na rozruszanie umysłu: Poniżej zamieściłem listę różnych... R.N. Uchodźcy w Gdańsku? (35) Od jakiegoś czasu obserwuję na ulicach miasta spacerujących ludzi pochodzenia... oko Kurcze (568) Nie moge otworzyc kącika muzycznego. mam taki dobry internet. cud ze w ogole... anna1964 Zdjęcia z koncertu muzyki filmowej (5) Na jednym z nich odnalazłam swojego wielbiciela z przed roku. Był taki... no tak Praca w Holandii a podatek dochodowy w Polsce. (19) Umowa o unikaniu podwójnego opodatkowania zawarta pomiędzy Polską a Holandią... Manson the Forester A może tak.... pogadamy jakie kobiety podobają się Wam, Panowie, najbardziej? (378) Ja wiem...że najpiękniejsza kobieta to ta ubrana w uśmiech,pełna... czekolada-chili Gratulacje Pan Roman! (12) http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Roman-Polanski-nie-zostanie-wydany-Sta... Dczn76 mój muzyczny kącik cz. 4 (2467) Sobie tu będę wrzucał co mi aktualnie w duszy gra. Jeśli ktoś ma wenę i swą... ~~c~~