Paleta RAL (57) Faceci (nie licząc gejów i wg opinii kobiet) rozróżniają z 7 .. góra 10... sa∂yl Potrzebuję pomocy, wysłuchania itp... (22) Witajcie. Jestem normalnym czlowiekiem,34lata,singiel w sumie wszystko... esc95@wp.pl wiosna ach to Ty ;) (11) Pytanie świetnej kobiety z pracy na dziś brzmiało : Ech dziewczyny jak tu się... jasmin
Gdzie ja mieszkam? (43) Co dają mandaty, a co opakowania albo edukacja ludzi? Gdzie nie idę to... Darek Czy jesteśmy wyjątkowi ? (26) Na forach internetowych możemy obserwować niezwykle spektakularne efekty... zetjot Między tłustym czwartkiem i walentynkami (15) "nasza piosenka" i biały Pionek na F8 ~8o)... randall Pytanie do stałych użytkowników forum (423) Witam. Zgłębiając kwestię spędzania wolnego czasu przez ludzi, zajrzałam... Ludzie i Ich zwyczaje Dylematy moralne vol. 2 (85) Sytuacja czysto hipotetyczna. Ktoś z waszego otoczenia zachowuje się... Cross Reformy w edukacji? (2) Zastanawiam się jak oceniać próby zmian w organizacji edukacji, których... tetryk Numer 112. Do czego służy naprawdę. (6) 112 - numer alarmowy nie tylko w Polsce. Ponoć miał służyć do uzyskiwania... franfulek Przyszłość (44) Witam. mam 28 lat i nie umiem się odnaleźć w ścieżce zawodowej. nie mam... as Won tek miesiąca. (86) Właśnie napiłem się wody ze szklanki ze stołu Ann. Drugi raz. Słodka jakaś... ~~c~~ Czy można być jednocześnie wyznawcą buddyzmu i katolikiem???? (72) Kochani! Mam do Was pytanie - może ktoś z Was jest buddystą i będzie umiał... ZAINTERESOWANA Wątek konserwatywno - muzyczny z konwersacją (264) http://www.youtube.com/watch?v=WbTuQ4S4jQc ex To były czasy... (33) lata 20,30-te przedwiosenne filmy i piosenki zasługuja na oddzielny watek,... isztar Ubój rytualny zwierząt (105) Witam Chciałabym poznać opinię forumowiczów na temat UR. Jakie macie... MałaMi Palenie tytoniu na plaży (42) Taki piekny Sopot: plaża, restauracje, Monciak ,parki, świeże powietrze ale... Niepaląca Papierek (101) Papierek Mierni ludzie, mierne pomysły, Mierne rozmowy, mierne potrzeby.... Plagiat (Gratka HP) Co mnie gryzie? (84) Założyłem ten watek bo wiele osób ma jakiś problem, który być może jeden... Henio Wątek muzyczno - konwersacyjny vol.3 (1201) Obiecałam nowy wątek pod choinkę, oto jest :) A ponieważ dziś taki... vilette