Z czego składa się człowiek ? (42) Do tego żeby prowadzić samochód, teoretyczna wiedza o tym, co kryje się i... zetjot Piszecie jakieś tiu tiu tiu (7) Katolicy, Chrześcijanie robicie zakupy, słodzicie sobie jeden... anonim ludzie sukcesu i zwyczajni (144) http://wiadomosci.wp.pl/kat,1027139,title,Kevin-Dutton-najwiecej-psychopatow-... isztar
Epidemia debilizmu nie tylko w Lęborku (29) Jak nazwać wyniki z próbnej matury w ZSM ? Na 112 uczniów z matematyki... Rumburak64 kąto Halewicz usuniente ;) (285) kto siem zgadza uapka w gurem ;) Aradash Idą Ś...,ups, pardon, nadchodzą... Magic Moments (82) Parę dni temu wyjąłem ze skrzynki pocztowej katalog internetowej firmy... zetjot Piękne promocje i "robienie w konia" klientów (88) A więc (wiem od a więc nie zaczynamy zdania) od wczoraj w TV ukazują się... anonim skad sie biora tacy ludzie..szok! (77) http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Morderstwo-w-Rakowiskach-Mieszkancy-zs... isztar Festiwal pindolenia trwa (20) Radio Gdańsk jest jednak niezawodne i bierze aktywny udział w festiwalu... zetjot Co słychać w wielkim świecie? (wątek wolny od: forumowej agresji i wymądrzania się) ;) (121) co tam słychać ludzie? :) marTinez Pindolino czyli porażka czyli sukces (43) Niedziela rano, włączyłem niezawodne Radio Gdańsk na serwis, a tam -... zetjot Spotkania wigilijne (19) Obok toczy się dyskusja na temat świąt kościelnych obchodzonych przez... Zbyszek spod Gdańska Kilka przykładów nieuczciwych zagrywek w dyskusji - ku pamięci wszystkich, niektórych i przyszłych dyskutantów (98) Oto skrót sposobów nieuczciwej dyskusji (dialektyki erystycznej):... Halewicz Religia - skuteczna motywacja metodą kija i marchewki (47) Czytając ostatnich kilka postów w wątkach "wiara kontra ateizm" nasunęła mi... k7 Religia jako narzędzie tumanienia ludu. Fetysze. (248) Jak wygląda to Waszym zdaniem w XXI wieku ?;) ex Indoktrynacja małoletnich w wierze jako przykład znęcania się nad dziećmi (217) Jest piękny, wtorkowy poranek. Mama z córeczką wybierają się na lekcję... k7 Wątek muzyczno - konwersacyjny. (1093) Bardzo proszę, dyskutujcie i grajcie :) vilette W co wierzyć panie Prezydencie ? - czyli luźnie spojrzenie na historię świata... (10) A więc na kanwie wątków, które ostatnio przewinęły się na forum religia ,... wdr Jak mieszkańcy Trójmiasta zarabiają dobrą kasę? (24) Skąd te wszystkie nowe Audi A6 i BMW 5? Podajcie przykłady ze swojego... ciekawy i kolejna zaginęła.. teraz sie odnalazła.. (31) Ciekawe ze faceci tak często nie giną.. Ufo? _marTinez_