Siła argumentu czy argument siły ? Jak rozmawiamy ? (11) Dlaczego prowadząc w Polsce rozmowy skupiamy energię na ataku na naszych... skydiver Mikołajkowe Życzenia (4) Z okazji Mikołaja życzę Wam wspaniałych prezentów, pomyślności,radości, dużo... Lucyna.Gdynia Zwyczajny contra Niezwyczajny, czyli komunizm powraca:) (153) W niektórych wątkach na Forum pojawia się pewna apoteoza Zwyczajnego... Halewicz
co tam górale twierdzą na temat zimy 2014/2015? (126) Będzie ta zima czy nie??? marTinez Co sądzicie o konkursie architektonicznym na Politechnice ? (2) Czy pracujący na uczelni architekci z racji tego, ze nie są anonimowi dla... skydiver E tam (335) Manson kłamie. Nie są groźne... heehehehehehe Sfora lubi jak jej rzucać... ~~c~~ Świetna policja, która dba o nasze bezpieczeństwo... żenada. (8) Śmiechu warte jest to, jak szybka reakcja jest naszej najlepszej policji..... Ja Co mogę zrobić w takiej sytuacji? (41) W skrócie : w bloku,w którym ja mieszkam wynajmuje mieszkanie małżeństwo z... Jamnik_Meganki Podoba mi się dzisiejsze motto (56) "Nieszczęście jest nieszczęściem tylko dla niedołęgów, dla dzielnych staje... Niulka karmienie piersią w miejscu publicznym.. (146) Właśnie przeczytalem opinię kobiety której zwrócono uwagę w restauracji gdy... _marTinez_ entuzjaści disco-polo (122) Bardzo lubię Disco-Polo. Jestem niemal wariatem za tym gatunkiem muzyki. Nie... tekwar Nowy - stary - temat, zajrzyjcie tam (32) Pod tym linkiem wielka dyskusja:... tekwar Druga pięć. (75) druga5 duszy łkanie i granie ;) (1219) Proszę bardzo, odsłona druga, można łkać do woli :)... vilette Po co żyć..? (282) Po co żyć..? kkasia1981 polański (37) Nie rozumiem dlaczego to tak długo trwa, bo jest sławny i bogaty i jemu wolno... Anna Czy Gdańsk potrzebuje kopalni bursztynu? (18) Branża bursztynowa w naszym regionie ma kilka tysięcy lat w muzeach na całym... JanuszKarc Duże Dzieci w TVP ABC (22) Ostatnio oglądałem jeden z odcinków tego programu i odniosłem wrażenie, że... tekwar no i co tam ludzie powiecie w ten jesienny wieczór???? (511) jak dzień mija??? _marTinez_ "Tilt" pamięta ktoś? (1) Tv (nie oglądam szkoda czasu) ,ale w otchłani znalazłem, w nowej wersji... madfa