Drogi _sam_---ie mam pytanie (37) Wiem, że pijesz yerba mate. Czy możesz polecić jakiś sklep, gdzie mogłabym... mama b Depresja w północnej Europie (26) Czemu w Norwegii ludzie chorują na depresję? Nigdy tam nie byłem, ale ciekaw... Darek Bo tutaj jest jak jest. (81) https://www.youtube.com/watch?v=AEQAPtoC2jg Czy tak nas widzą inni? Cross
Policja w naszym pięknym kraju (2) nie wiem jak to skomentować poza tym, ze ci ludzie w mundurach powinni iść... Aradash Oko widziało (54) Witam Was - założyłem nowy watek z racji podzielenia się różnymi sytuacjami z... Martin75 Przepis (204) Kochani, dajcie jakieś przepisy na ludzkie jedzenie, takie swojskie nasze.... kaszana Jestem Jaki jestem. (137) Kim jestescie? I dlaczego udajecie inne osoby? Czemu kazdy udaje. I zaklada... axe Muza to piękna rzecz. (67) www.youtube.com/watch?v=9dNuQBP6Npo... Halloween Czy w trójmieście mówicie "prawilny" ? (10) Widzialem w necie ze mlodziez polska z youtube uzywa slowa... pozdr :) Dylematy moralne. (149) Dowiadujecie się że ktoś z waszego otoczenia popełnia czyn niezgodny z prawem... Cross pomoc państwa dla kredytów we frankach (149) szlag mnie trafia jak słyszę o tym w telewizji, że ma być pomoc dla ludzi,... m.o. Strategiczne życiowe decyzje (56) Dlaczego samobójstwo jest grzechem? Darek Zapal znicz (39) Dzień dobry wszystkim... Martin75 Nie idę na wybory! Kto jescze? (205) Nie idę na wybory i postanowiłem się podzielić z wami tą informacją.... utyrejkdfd Na jesienne szarości (647) Robin Schulz ft Jasmine Thompson "Sun Goes Down"... Martin75 Tak see myślę, że (224) gdyby zebrać do kupy wszystkie kłódki, które porozwieszała - w ostatnim... ~~c~~ Zabawne - reaktywacja (356) Gdzieś się w odmętach bajtów zgubił poprzedni wątek, choć nie taki mały był.... Stvoriczko Samobójcy (86) Czy ktoś się zastanawiał nad rosnąca ostatnio liczbą samobójstw/prób? Jak... Darek Duszy łkanie...znaczy granie ;) (1123) Bardzo proszę, jest nowy wątek, w którym będzie można łkać, westchnąć,... vilette Kiedy i jak cofacie czas (86) Przypominam Wam, że cofamy dzisiaj czas, dłużej jutro pośpimy, a dzisiaj... Martin75