Duszy łkanie...znaczy granie ;) (1123) Bardzo proszę, jest nowy wątek, w którym będzie można łkać, westchnąć,... vilette Kiedy i jak cofacie czas (86) Przypominam Wam, że cofamy dzisiaj czas, dłużej jutro pośpimy, a dzisiaj... Martin75 marsz do kina w weekend!!! (16) Cześć Kto idzie, pójdzie w weekend na film "Służby specjalne". Martin75
Toksyczni ludzie. (136) Założyłam nowy wątek, ponieważ interesuje mnie wasze zdanie na temat ludzi,... Graszka Gdańszczanie wracajacy z Anglii do Polski . (45) Jak się odnaleźć po powrocie z Anglii do kraju .Proszę o pomoc i informacje... gonia561 cudna (3) http://www.youtube.com/watch?v=qZKCet3JOTc - zaraz se poplacze :((((( ruda co komu w duszy gra... :) (1093) Mnie ostatnio gra filmowo, gdyż zbliża się Potop Redivivus :... vilette Nie kupuj chinszczyzny ! (14) Wyroby z chin zalewają "rynek" są marnej jakości i do tego... BIZNESSMEN POLEN Zwiedzanie tunelu (2) Oni się śmieją z ludzi z wyborców? Mają ich za stado Baranów? Tak to... Darek Czy Wam też się tak ciężko wstaje jak mnie? :-) (29) Urlop by się przydał. Jakiś dłuższy. Niulka Jestem młoda (220) mieszczę się w granicy wieku 18-32 iiiiiii... swoje komórki jajowe... Mo___ Cyjanek potasu (45) czy ktoś ma informację, gdzie i za ile można go dostać ? ciekawska Dzień ratownictwa medycznego (4) Dziś jest dzień ratownictwa medycznego ale nic nie mówią. Najlepiej strażakom... ratownik Wrożka..korzystaliscie? kogo polecacie? (66) Witam:) jesli byliscie ,podzielcie sie prosze wrazeniami,polecacie kogos?... zegarynka najlepszy instruktor nauki jazdy w gdańsku (17) poszukuję instruktora nauki jazdy, mam dosyć zdawania egzaminów... POmóżcie zuzia czekam i siwieje (9) Ludzie! Poslijcie z jedna dobra mysl pod sciane poziomu 560, do kopalni w... randall hejterstwo na potalach społecznościowych (11) Temat może nie taki znowu nowy ale za to nowoczesny i na czasie. Nie rzadko,... tekwar Grzyby bez wątpienia SĄ! (422) Okaz znaleziony dzisiaj do południa OSOBIŚCIE przeze mnie ;D Okolice Wdzydz.... sadyl Luntek wrócił ! (1) Kto zna i pamięta ? https://www.youtube.com/watch?v=7eCiof3iqgI elitarny100 Podobno ktoś zniszczył mur? (3) Ten z stoczni gdańskiej czy to prawda?: Robert