Jak złodziej (106) wchodząc do każdego sklepu, prócz małych spożywczych czuje się jak złodziej,... yankiv mój muzyczny kącik cz. 3 (856) 0 ~~c~~ mój muzyczny kącik cz. 2 (861) Sobie tu będę wrzucał co mi aktualnie w duszy gra.<br /> Jeśli ktoś ma... ~~c~~
motto na dzis (4) Na glownej rzucili nowe motto. Autor: karol marks. No brawo. Kiedys byl che... Teen Spirit dla polarkowców... (203) W zasadzie powinienem ten wątek umieścić w dziale Moda i Uroda, ale tam żaden... Halewicz Wracac do 3miasta? (2) Ukończyłem szkołę zawodową i wyjechałem za granicę, od 2 lat siedzę w... noname Fetor w Trójmieście (4) Proszę napiszcie co z tym fetorem z biomasy i śruty sojowej przeładowanych w... Misiek Gdzie najlepiej zamieszkać- Sopot, Gdynia, Gdańsk (15) Hej, Muszę przeprowadzić się trójmiasta ze względu na pracę, akurat do... kan.dam Siekierezada (36) Zasadniczo to mam pytanie do Mansona. Jaką siekierę polecasz do łupania... TotenKopf Samotne macierzyństwo (14) Jak długo w Polsce panować będzie przekonanie, że samotne macierzyństwo to... user_138512270779 DDA nie radzę sobie (166) Czy jest ktoś, kto ma ten problem i chce pogadać, wysłuchać? Ja już jestem na... MM Gdzie promować swoją twórczość w sieci? (32) Czy mógłby mi ktoś pomóc, coś podpowiedzieć? Jestem młodym gościem, który... Timi17 Zemsta? (201) Jak zemścić się na byłej kochance swojego faceta? Czy warto? Czy lepiej... wredota Radio Gdańsk - awaria? (1) Co się dzieje z Radiem Gdańsk teraz, jakaś awaria? Darek Smerf maruda donosi (8) Kolory wyblakły. Koty snują się z kąta w kąt osowiałe i nawet nie protestują... Stvoriczko takie pytanie (28) Kto to jest pan Halewicz, on z Gdańska czy Gdyni? ze stogów Przewartosciowanie wartosci (10) Trzydziestolatki w dzisiejszej Europie jedna noga tkwia w korparacjach a... Pannacotta no stress! (53) Stres towarzyszy nam nieustannie w życiu. Czasem jest pozytywny i motywuje... ciachozkremem Halewicz wynoś się z forum (45) Mamy ciebie dość!!!! WYNOS SIĘ Z FORUM!!!! niechetni halewiczowi poprawność polityczna w Gdańsku (34) ale dziś się zdenerwowałem... otóż odwiedzili mnie rodzice i popłynęliśmy... smutny