Smerf maruda donosi (8) Kolory wyblakły. Koty snują się z kąta w kąt osowiałe i nawet nie protestują... Stvoriczko takie pytanie (28) Kto to jest pan Halewicz, on z Gdańska czy Gdyni? ze stogów Przewartosciowanie wartosci (10) Trzydziestolatki w dzisiejszej Europie jedna noga tkwia w korparacjach a... Pannacotta
no stress! (53) Stres towarzyszy nam nieustannie w życiu. Czasem jest pozytywny i motywuje... ciachozkremem Halewicz wynoś się z forum (45) Mamy ciebie dość!!!! WYNOS SIĘ Z FORUM!!!! niechetni halewiczowi poprawność polityczna w Gdańsku (34) ale dziś się zdenerwowałem... otóż odwiedzili mnie rodzice i popłynęliśmy... smutny jakiego banku to była reklama - pożyczka od starej ciotki albo wuja marynarza? (3) Szukam w necie i szukam i d.. k. deszcz pada w tramwaju (1) tramwaj nr. 12 godz 9 nr 1028 klimatyzacja działa tak? że siedzenia pływają?... Darek ze Stogów Sens studiowania ? (21) Ciekaw jestem co myślicie o studiowaniu w tych "czasach"? Teraz mam... Felicjan jak zbywacie żebraków? (31) daj złotówkę...,może znajdzie się coś drobnego..., pstfttt (jakieś mamrotanie... OPI Gdzie i za ile mogę dostać cyjanek potasu? (49) chcę umrzeć... brak chęci do życia od kilkunastu miesięcy... nic nie pomaga,... fal zaczynam wierzyć... (9) Patrzę na Chile, WKS, Meksyk, Kolumbię i na Kostarykę... Patrzę i zaczynam... NitkaeN wróciłem ^^ (75) http://s11.postimg.org/pdydupze7/dear_haters_i_have_so_much_more_for_you_to_b... Halewicz co robią Wasze koty w ciągu doby? (50) Mój ma niezwykle rozbudowany plan dnia: Mniej więcej do południa śpi w... Stworek DDA??? (188) kto zainteresowany ?? bialymis Matury i jej wynik ? (18) Nikt jednak nie mówi o tym, że to tylko i wyłącznie wina ciągłego obniżania... Janko Dodaj własną opinię :) (20) Witam, jak myślicie warto jest pomóc ludziom np. śpiącym na dworcach? Mam na... Meryem Czy kosmici istnieję? (10) Jak sądzicie, czy kosmici istnieją? W sumie pytanie na czasie jakby się mogło... malaga Tramwaje. . . (22) Dlaczego te pojazdy jezdza czasami roznie. Bywa tak, ze czasami w piatek ide... maciej czy na drodze tego bydlaka była jedna kamera (3) czy tylko ta jedna kamera zarejestrowała tego zwyrodnialca? Miasto jest... cycero 57