nigdy wiecej TRÓJMIASTO (11) Bylem w zeszlym roku w Trojmieście w czerwcu i nigdy więcej tam nie... zawiedziony Dlaczego ludzie rozmawiając przez zestaw słuchawkowy trzymają telefon 3 cm od twarzy..? (9) Widziałam mnóstwo, w sumie cały czas widuję, że ludzie rozmawiając przez... Migota dlaczego nie zaglosowalem (9) wyobrazcie sobie, ze nie macie TV (tak jak ja od 4 lat) i nikt tania... zaspokojony zyciowo
po tym wpisie ,az mi sie humor poprawil... (1) .... zaczerpniete z trojmiasto.pl "ja przepraszam ze tacy jak ty... Co sądzicie o tym, że transwest wygrał eurowizje? (107) Dobry wieczór... jak w temacie ;) osobiście uważam, że gdyby wyciąć... Aradash Chcialbym zostac bogaty (3) Hej chciałbym zostać bogaty ale te wszystkie pomysły ktore mam sa nielegalne... krzykacz Ah kultura ... śmiecenia :( (108) Wiem, że to jak wołanie na puszczy, i niczego to nie zmieni Podjeżdża... ... zachwyt nad architektura Gdanska (2) i ..sakralna jest ci u nas co podziwiac... isztar Egzaminy gimnazjalne - opinie (4) Warto to przeczytać !!! Lolson 23 kwietnia o godz. 21:13 Skończyłem... Maria motywacja (46) Jak sądzicie Państwo, czy dodatek m o t y w a c y j n y dla nauczyciela z... MA Darmowy podręcznik ! (4) Gazeta Wyborcza zamówiła krytyczną opinię na temat darmowego podręcznika.... Adam Gdzie ubezpieczasz auto? (2) Bez obaw.. to nie reklama.. chociaż moja branża ;) Przy okazji notki nt... sa∂yl Brawo Kibice! (10) Mecz Lechia vs Legia 08/12/13 - sektorówka Lechii:... sa∂yl lewizna (1) do czego doprowadzili ludzi z partii lewicowych w Szwecji.... !!!!!!!!!!!!!!!!!! zachód (8) Dzień z życia Polaka : Wstaje rano, włącza japońskie radyjko, zakłada... kolunia pozew zbiorowy przeciw BRE (mBank, Multibank) - www.grupanabank.pl (3) Dla osób które brały kredyt w mBanku lub Multibanku w latach 2005-2006 i... nabityklientBRE chińczyk z dworca- china bar (18) Witam, czy orientuje się ktoś czy china bar gdzieś się przeniosło? może jest... obi-wan sopot (2) Sopot pozwie właściciela nocnych klubów go-go Cocomo o naruszenie dóbr... sopot ekwilibrystyka języka (37) Witam szanownych użytkowników forum po świątecznej przerwie ;) dzisiaj... ciachozkremem Korwina spojrzenie na pedofilię (20) "Z tym, że osobiście wolałbym, by moja córka trafiła w łapy podofila... Stvoriczko