żebrzące dziecko we wrzeszczu (5) Podchodzi we wrzeszczu do mnie małolat i mówi: -potsebuje dwa złote. Mowie do... Gdańszczanin klątwa szukam osoby (33) szukam osoby albo adresu w celu sciągnięcia z kogoś uroku ma to coś... Teja99 Pytanie na Śnadanie (4) W dzisiejszym odcinku "Pytanie na Śniadanie" była mowa o ludziach... slx
Co Pan Jezus robił w Wielką Sobotę? (1) Co Pan Jezus robił w Wielką Sobotę, miedzy ukrzyżowaniem, a... pastor Paweł Bartosik Które imię wybrać dla owczarka niemieckiego długowłosego?? (20) Jak w temacie ... jakie imię jest ładniejsze Metis czy Morris??? owczarka Kierunek działania mediów (12) Z faceta, który wypalił prawie całą rodzinę robią tzw. "Celebrytę". Nawijają... JCB Abonament RTV (19) Placic? Dostalam wezwanie na spora sume. I niby nie jest to zgodne z prawem,... Abonentka mimo woli Licencja ZAIKS a "Licencja (dyplom) DJ (3) Ostatnio dzieje się w pewnej sferze moich zainteresowań, dużo szumu... DJ Matthias Zamknęli czlowieka w budzie dla psa,bez wody,prądu na 24h.ale chociaż dobry pan mu kibel postawił żeby nie obszczał wszystkiego (5) MM Sopot (3) http://www.tvp.pl/gdansk/aktualnosci/spoleczne/sopot-walczy-z-nagoscia-w-klub... Tv Ctrl+c, Ctrl+v. (232) - Kiedy powstało Tesco w Świebodzinie? - 5 lat przed Chrystusem. wdr takie tam głupotki :) (176) tak siedzę... kontempluję nad swoją krótką acz intensywną egzystencją...i... ciachozkremem Dobry tekst. (6) http://wyborcza.pl/politykaekstra/1,137615,15725843,Jest_zbawienie_poza_Kosci... Stvoriczko Kto jest za zamknięciem małego ruchu granicznego z Rosją po wydarzeniach na Krymie? (24) Proszę o wpisy kto jest za zamknięciem małego ruchu granicznego z Rosją po... Tenzenga Na wypadek wojny... (4) Powoli docierają do instytucji publicznych, także do szkół, informacje, że... konik polny Piiipshow! (7) Jak będziecie grzeczni i cierpliwi, to zobaczycie ptaszka. A kto wie, może... Stvoriczko Jesiennie (12) muzyka leśnych ostępów niesie moje wędrowanie nieznanym dotąd zapachem... *Kropeczka O czyszczeniu kart kredytowych w Cocomo (30) Od początku powstania Cocomo było głośno o czyszczeniu kart... Ola Niekończący się poemat o smutnym raperze Stefanie (57) Szanowna rado Starszych i wy ludzie;) Jestem tu nowy i pragnąc z determinacją... Ktoś i Kasandra Wagary- dzień wagarowicza (3) Dzisiaj mamy Dzień Wagarowicza. Szkoda, że nie w weekend. Problem byłby z... Marizianna