Koci problem (13) Niedawno przybłąkała się do mnie paromiesięczna kotka, bym ją przygarnął,... XYZ w dniu KOBET (4) wszystkim kobietom..młodszym laseczkom i starszym damom...sobie też boskim... isztar Wojska Rosyjskie już sà na Ukrainie (50) Rosja wprowadziła już swoje wojska na Krym. Gdzie sà nasze wojska? Rosja... Kocio
spowiedź- o co tu chodzi? (19) właśnie, właśnie... a mnie znowu poruszył pewien problem... mianowicie jeżeli... ciachozkremem Feminizm vs. Biblia o kobietach i kobiecości (6) Serdeczne życzenia dla wszystkich Pań z okazji Dnia Kobiet. Na tą okazję... pastor Paweł Czy w bibliotece można podłączyć własny laptop do prądu? (5) Jak w temacie. Pytam bo mam problem, pracę na laptopie i parę spraw na... yfuyf ukraiński chamie,klęknij przed Panem Putinem (16) Słów kilka w sprawie grupy facetów chcę tu wygłosić lecz zacząć muszę nie od... MM Arabowie (34) Czy mieli byście coś przeciwko by waszym sąsiadem/sąsiadką był ktoś... ZYX Dali zgodę na budowę, a potem zmienili plan. Gdynia przegrała w sądzie 3,8 mln zł (3) http://www.beskidsadecki.eu/duzeIMG2/49340664.jpg Blisko 4 mln zł musi... hudson Czy mamy mieszkać pod mostem?! (133) Jak to możliwe? Żeby przez całą długość Obwodnicy Gdańsk Południe zostawić... niniel Kontrola działalności (4) Jak weryfikować ludzi, którzy podają się za osoby działające charytatywnie?... Piotr K. Rady jak poprawić swoje życie (11) Obczajcie rzeczy przez które na własne życzenie nie żyjecie pełnią życia,... lechistagdanski płatne parkowanie w Gdyni (28) Przypuśćmy, że przyjeżdżam do Gdyni z innego miasta. Skąd mam wiedzieć, że w... Agnieszka Fryzjer czy flaszka? (13) Znacie może jakiegoś taniego fryzjera w Gdyni? Gdyż ostatnio fryzjer chciał... ratatat Kocham zbyt mocno... (32) Od kilku lat jestem żonaty. Kocham moją żonę, i dzieciaki bardzo mocno.... mag ile za obiad 2 daniowy w barze (24) Interesuje mnie ile byście zapłacili za SMACZNY obiad 2 daniowy w zwykłym... kucharz na narty do Austrii- co i jak??? (5) Wybieram się na narty do Austrii, do Insbrucka i mam pytanie do kogoś kto już... Sol 25 Straszniejsze niz dżender (16) Kiedy człowieka (albo stworka) dorwie grypsko, jest więcej czasu na czytanie... Stvoriczko jak nazywa się aktorka w niebieskiej sukience z reklamy porównywarki ubezpieczeń OC? (4) reklama głównie na tvn turbo. aktorka występuje w niej zamiennie z mężczyzną ciekawy Szkoły toną ! (98) Nieuctwo, czyli niechęć do nauki wyraża około 80 % uczniów w szkołach. Oni... Antoni6789