Czy mamy mieszkać pod mostem?! (133) Jak to możliwe? Żeby przez całą długość Obwodnicy Gdańsk Południe zostawić... niniel Kontrola działalności (4) Jak weryfikować ludzi, którzy podają się za osoby działające charytatywnie?... Piotr K. Rady jak poprawić swoje życie (11) Obczajcie rzeczy przez które na własne życzenie nie żyjecie pełnią życia,... lechistagdanski
płatne parkowanie w Gdyni (28) Przypuśćmy, że przyjeżdżam do Gdyni z innego miasta. Skąd mam wiedzieć, że w... Agnieszka Fryzjer czy flaszka? (13) Znacie może jakiegoś taniego fryzjera w Gdyni? Gdyż ostatnio fryzjer chciał... ratatat Kocham zbyt mocno... (32) Od kilku lat jestem żonaty. Kocham moją żonę, i dzieciaki bardzo mocno.... mag ile za obiad 2 daniowy w barze (24) Interesuje mnie ile byście zapłacili za SMACZNY obiad 2 daniowy w zwykłym... kucharz na narty do Austrii- co i jak??? (5) Wybieram się na narty do Austrii, do Insbrucka i mam pytanie do kogoś kto już... Sol 25 Straszniejsze niz dżender (16) Kiedy człowieka (albo stworka) dorwie grypsko, jest więcej czasu na czytanie... Stvoriczko jak nazywa się aktorka w niebieskiej sukience z reklamy porównywarki ubezpieczeń OC? (4) reklama głównie na tvn turbo. aktorka występuje w niej zamiennie z mężczyzną ciekawy Szkoły toną ! (98) Nieuctwo, czyli niechęć do nauki wyraża około 80 % uczniów w szkołach. Oni... Antoni6789 Coś ładnego. (40) Dla odmiany ;) Contre Temps http://www.youtube.com/watch?v=JVJxlWMy7kc Stvoriczko Największe Świństwa Wyrządzone Przez Kobiety (47) To co zaczynamy? Widły kupię co ja mam powiedzieć w pracy o mężu? (26) Doradźcie,mąż pożyczył ode mnie kasę na lekarza,koleżankę z pracy... olencia Proponuję dyskusję o ateizmie (92) Dla zachowania symetrii w publicznej debacie proponuję dyskusję o ateizmie.Na... zetjot Religia (1) Może ktoś brał udział lub jest zainteresowany rekolekcjami Marana tha? Dziś... anna1964 magisterka (6) potrzebuje pomysłów, swieżego spojrzenia na temat. Staje własnie przed... mili zmień taktykę (3) poszperaj w pamięci i ogarnij się http://www.youtube.com/watch?v=C4ttb8E0kSY znudzona Mish-mash w rozumie (61) Leming nie wie, co mówi: " średniowiecze, palenie na stosie, polowania na... razsierpem... hej to tylko spokojny człowieczek (1) masz doła, tak jak ja ale to nie powód aby zrobić coś złego dla siebie i dla... numerek1