dlaczego kobieta nie moze byc pastorem (89) bo rodzimy i karmimy? tak mówi biblia?gdzie? bo nie umiemy i nigdy umiec nie... isztar Selekcja w klubach w trójmieście (44) Byłem kilka dni temu w Czekoladzie. Okazało się, że ja i moi znajomi nie... user_137693505722 humaniści kontra umysły ścisłe (7) Toczy się ciągła walka o to, którzy są lepsi i bardziej potrzebni-... ciachozkremem
Po co nam zbiorowy "dzień Babci" ? (78) Czy ktoś będzie w stanie wjaśnić mi, jakie są rocjonalne powody obchodzenia... zetjot Kim jesteś w Gwiezdnych Wojnach (19) Ja jestem Imperatorem :D... Stvoriczko In post - awizo zamiast listu (2) listonosz zamiast mi przynieść list polecony, zostawił awizo w skrzynce.... mela Za drogi bilet SKM (3) Kupiłem bilet o uldze 50% w automacie biletowym na Żabiance a jako student... good&bad&ugly bezradny (11) jestem zalamany.brak srodkow na zycie,kredyt na glowie.od dwóch dni nic nie... NN Piękne dzieciństwo (6) Chciałabym i dla siebie i dla dzieci. Plus wspaniały talent mamy - autorki.... Stvoriczko Wskaźnik seksualnej atrakcyjnośći kobiet (31) Absurdy ideologii gender zostały dowiedzione. Przypomnę tylko, że ideologia... zetjot igrzyska dla dam (2) czyli przykłady -męskiego wskaźnika atrakcyjności:... isztar Takie Tam ... (2) "Dyplomacja to umiejętność mówienia komuś, że jest kretynem, w taki sposób,... Podejmowanie decyzji (18) Polak(leming) nie zna zasad albo ich nie uznaje.Jakieś zasady? Po co? Jakieś... zetjot Parafilie jako efekt uboczny przedmałżeńskiej "czystości seksualnej" (2) Wot, kawałek pracy. Dość znaczący. "Jeśli jednostka nie przejdzie z żadnej... Stvoriczko Jak wrobić księdza w pedofilię (20) Ponieważ pojawiają się w necie wypowiedzi antyreligijne i antykościelne to... zetjot Dyskusja o gender (108) Dwa słowa refleksji nt. ideologii gender, o której coraz głośniej. Zapraszam... pastor Paweł Bartosik Proboszcz podsumował kolędę. Kwoty i nazwiska w Osieku. (30) http://www.tvn24.pl/pomorze,42/proboszcz-podsumowal-kolede-kwoty-i-nazwiska-w... anastazja Masturbacja a badania (20) Dlaczego seks powinien pozostać tabu ? Ano dla prostej przyczyny - jest on... zetjot Patrole w obronie godności kobiet (33) Słodkie :D... Stvoriczko Drugie życie piosenki (1) Pamiętacie Państwo słynną piosnkę Golców, którą nucił George Bush ? Tę o... zetjot