Współczesna Polska pogoń (1) m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105226,15189648,Przykro_mi__nieznajomy_psie____Kieps... Darek ze Stogów Nowy Solaris na linii R (3) Co to za nowy Solaris z potężnymi wybrzuszeniami na dachu, który jeździ w... Marcin Zyczenia (4) Z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia chciałabym wszystkim życzyć... Ania
Przesilenie zimowe... (3) -spac nie moge... Bezsenność (389) Są tu jakieś nocne marki ,dręczy mnie ta cisza w domu . mamma25 Doznania - neurochirurga - z pogranicza śmierci (3) Warto czasem oderwać się od wulgarnej i przyziemnej polskiej bieżączki... razsierpem... ktoś wie gdzie w 3mieście krecili ten klip? (6) https://www.youtube.com/watch?v=kP04B43XkXE mam nadzieje,ze ktos rozpozna... kaśka a może obejrzycie sobie - wezwanie do przebudzenia ??? (1) Wezwanie do przebudzenia http://www.youtube.com/watch?v=0wlYQ5wDM8M W... ja Piwo z pomorza (2) Witajcie, szukam jakiegoś regionalnego piwa z pomorza. Ogólnie nic nie... Ania Piekło czy szajba (8) Grzędowicza opowieści ze Świata Pomiędzy (tym a tamtym. Miejsce, gdzie... Stvoriczko Rockowy Kalendarz 2014 Pomorskiej Fundacji Pies Szuka Domu! (1) Fajna akcja i ciekawy kalendarz.... pieczulka i znów po grzbiecie dostałam (64) właśnie starciłam pracę ile razy można dostawac po d*pie ja Kazanie o aborcji w mp3 (4) W ramach Słowa na Niedzielę można posłuchać kazania z jednego z naszych... pastor Paweł Bartosik Moje dziecko "NIE" zbiera nakrętki... (36) Założyłem nowy wątek tak odnośnie innego znalezionego na tym forum "Moja córa... wdr Straż Miejska w Sopocie i ich komendant (1) "W tym tygodniu mieszkańcy Sopotu będą mogli oceniać w ankiecie,... Zniesmaczony chlopak w rurkach (15) witam, chcialbym poznac wasza opinie na temat przecietnego mlodego chlopaka w... obserwator z fejsbuka heheh ale bujdy (18) czego to ludzie nie wymyslą... jola Znam trzy numery dzisiejszego losowania lotto (13) Dziś po raz trzeci przyśniły mi się numery lotto. Jak na złość pamiętam... Mateusz Co ze smieciami? (5) Przez przypadek wyrzucilam do kosza dość ważny papier.Smieci juz... ask Śmigłowiec bez oznaczeń nad zatoką gdańską.. Co to mogło być? (6) Czarny/b. ciemny kolor; przelatywał nad zatoką w w/end. Wyglądał jak stary... UFO