Przemoc wobec...no właśnie, wobec kogo? (36) Kolejna noc nie przespana, zatem buszuję po sieci. Znalazłem to m.youtube.... funky_koval Protestanci i Dzień Wszystkich Świętych (7) Wpis gdańskiego pastora nt. Dnia Wszystkich Świętych z protestanckiej... Kejszo Dzisiaj Dzień reformacji (3) Dziś rocznica Reformacji - dzień wszystkich tych chrześcijan, którzy wierzą,... pastor Paweł
Jarmark, czyli gehenna mieszkancow Starowki... (23) Do artykulu -->... Gdanski Bowka Hej Dla Miłości. FlashMob (10) FlashMob ,,Hej Dla Miłości,, Miejsce: Gdańsk główny, trawnik obok pomnika... Elvis rekLAMY (31) Coraz bardziej wk..ją mnie wszechobecne reklamy: powtarzanie cen jak... pp Pedofil! Kryć się! (23) Sposród wielu mediów Radio Gdańsk wyróżnia się troską o obywatela.... zetjot ciekawe miejsca do zobaczenia samochodem (8) witam. Jestem nowy w gdansku i szukam ciekawych miejsc, gdzie moglbym... dddd1 Urzędnicy nie odpisują na maile !!! (13) Od pewnego czasu zastanawiam się jak często Urzędnicy czytają maile , to... Internautka z Bomu nr 2 na Zielo Zagadka: kto to powiedział ? (25) Łatwowiernym się wydaje,że wszystko pojmują, wszystko są w stanie obiektywnie... zetjot spacer z dzieckiem gdzie polecacie ? (16) witajcie, szukam fajnych miejsc na spacery z dzieckiem w wózku (8 miesiecy) w... Tomek nieporozumienie, lapsus językowy, pomyłka (34) a już myślałam że biedni są tak naprawdę molestowani przez dzieci księża... NitkaN Odczepić się od zawodników i trenera (8) Czemu wszyscy czepiają się zawodników i trenera ? Próby naprawy polskiej... zetjot O robieniu ludziom wody z mózgu (45) Czytam, słucham, oglądam od lat i co jakiś czas nadchodzi chwila podsumowania... zetjot Kupiłem zamek i... (25) ...zastanawiam się co dalej... zetjot Lol - ki diabeł ? (26) Pojechałem dziś rano tramwajem na zakupy. Siedzę lekko przymulony, jak to... zetjot Tak zwany pensjonat vel Pokoje gościnne u Jacka - Ostrzeżenie (18) Uwaga ostrzegam przed tak zwanym pensjonatem "Pokoje Gościnne u Jacka" Ten... Katarzyna Meandry zatrudnienia (82) Chciałam się podzielić swoimi spostrzeżeniami na temat poszukiwania pracy i... Alicja88 Władimir Megre i jego filozofia (11) Witajcie, chciałam spytać czy ktoś z Was spotkał się z książkami Władimira... Alicja88 Boluś oddawaj moje sto milionów! (1) http://blogfm.blox.pl/resource/banknot_05.jpg spejson