wartość lokalu a stan otoczenia (5) Na początku pewnej ulicy w Gdańsku jest na rogu śmietnik, brzydki i... zetjot Co wolno renomie !? (18) Witam, Podróżowałem wczoraj naszą wspaniałą SKM-ką, i byłem świadkiem takiej... Leon piatek 13 AAAAAAAAAAAAAAA (9) nie wierze w przesądy bo to przynosi pecha... ale dzisiejszy dzien mnie... pieczulka
Piwo... (1) ...piwo jest fantastyczne! Czemu pijecie? Czemu nie pijecie? Geneza słowa... Ruda89 Z życia wzięte (trzykropki)? (13) -"poczucie bezpieczeństwa"w życiu tym "prawdziwym realnym i świadomym" ,czym... min2znaky Wystawa Human Budy Exhibition (25) Byłem właśnie na wystawie Human Body i muszę powiedzieć, że jest spoko. Już... Karol_trenuje gdzie sikają ludzie na plaży (20) do zadania tego pytania skłania mnie obserwacja jelitkowskiej plaży. Jedna z... niedoinformowany Psie kupy (78) Facet ma pieseczka ,chodzi ze s****acym jamnikiem nie na smyczy nie pod swój... asder droga prywatna "zajeżdżana" przez sąsiada i jego ekipę (15) Co zrobić z takim fraglesem, który niby się uśmiecha i wszystko rozumie a... randall Pomocy !!!!!!!!!!!!!!! (13) Co wieczór wyłączam moją komórkę zupełnie, aby nikt mnie nie obudził. Celowo... Asia. e-dziennik w Gdyni. Jak oceniacie? (2) bo ja kiepsko. nauczyciel Segregowane Śmieci (3) Witam. Na wstępie napiszę że mamy rok 2013 dla tych co nie zauważyli i... Wojnar co grosza nie żałuje Żebraczy biznes....na ulicach (17) Żebraczy biznes.... to wprost nie do uwierzenia, ale taką mamy rzeczywistość... artur WYludzanie pieniędzy (1) Co Gdańsk robi z Wyłudzającymi- żebrającymi romami/romkami które na... Gdańszczanin Karta sopocka (4) Chcę poruszyć temat ''Karty sopockiej''. Dlaczego kartę dostają tylko... Stokrotka Źródło chamstwa (56) Otóż chciałbym dziś popolemizować z opinią wyrażoną wczoraj na portalu... zetjot Deszcz won !!! (5) Jak won, to won ! Myślę, że wyrażę ponadpartyjną wolę wszystkich następującym... zetjot Śmigłowce nad zatoką (1) Czy jest ktoś tu zorientowany i może będzie wiedzieć...od dwóch dni nad... xyz Czym naprawdę jest inteligencja (3) Wszystkim proponuję obejrzenie serialu dokumentalnego BBC p/t... zetjot Przepraszam, że żyję - (podpisano) Polak (12) Przepraszam, że mówię po polsku i że zwracam się do Was w tym języku. Aż... zetjot