Pomocy !!!!!!!!!!!!!!! (13) Co wieczór wyłączam moją komórkę zupełnie, aby nikt mnie nie obudził. Celowo... Asia. e-dziennik w Gdyni. Jak oceniacie? (2) bo ja kiepsko. nauczyciel Segregowane Śmieci (3) Witam. Na wstępie napiszę że mamy rok 2013 dla tych co nie zauważyli i... Wojnar co grosza nie żałuje
Żebraczy biznes....na ulicach (17) Żebraczy biznes.... to wprost nie do uwierzenia, ale taką mamy rzeczywistość... artur WYludzanie pieniędzy (1) Co Gdańsk robi z Wyłudzającymi- żebrającymi romami/romkami które na... Gdańszczanin Karta sopocka (4) Chcę poruszyć temat ''Karty sopockiej''. Dlaczego kartę dostają tylko... Stokrotka Źródło chamstwa (56) Otóż chciałbym dziś popolemizować z opinią wyrażoną wczoraj na portalu... zetjot Deszcz won !!! (5) Jak won, to won ! Myślę, że wyrażę ponadpartyjną wolę wszystkich następującym... zetjot Śmigłowce nad zatoką (1) Czy jest ktoś tu zorientowany i może będzie wiedzieć...od dwóch dni nad... xyz Czym naprawdę jest inteligencja (3) Wszystkim proponuję obejrzenie serialu dokumentalnego BBC p/t... zetjot Przepraszam, że żyję - (podpisano) Polak (12) Przepraszam, że mówię po polsku i że zwracam się do Was w tym języku. Aż... zetjot Likwidacja Straży Miejskiej w Sopocie (19) Odciąży budżet miasta,pieniądze powinny zostać przekazane policji na... Artur Jest nadzieja dla nas wszystkich (4) Dr Sam Parnia ze Szpitala Uniwersyteckiego Stony Brook twierdzi, że już w... hewella Halewicz? (37) w końcu zrezygnował ze statusu bezrobotnego Fightera? i poszedł do biedronki... szyk Faszyzm, nazim, przemoc, rasism - synonimy wesołego kibola (325) Do napisania tych paru zadań skłania mnie zbliżające się Euro2012, które... Halewicz Breakdance na Monciaku (1) Wie ktoś może jak nazywa się grupa chłopaków tańcząca często breakdance na... Ona Najważniejsze to nie pozwolić, by ograniczały cię twoje słabości... (1) Zmowa milczenia (24) Czy w naszym mieście panuje zmowa milczenia?? czy redaktorzy portalu udają... Góral Dlaczego w czasie Jarmarku można bezkarnie łamać przepisy? (2) Na wszystkich ulicach wjazdowych na Główne Miasto ustawione są znaki... stefa111 Grupa chłopaków tańczących w Sopocie niedaleko molo w czwartek 15.08.13r (1) Cześć :) Czy wie ktoś może z Was jak nazywa się grupa chłopaków, którzy... Ciekawa