Ten sam autor (4) Przyjzcie sie ul. seredynskiego nie ma miesiaca bez eksmisji !Dlaczego , bo... ja sam za drogo zyje sie w gdansku w mieszkaniach komunalnych (3) Co za durny prezydent spowodowal , ze ludzie mieszkajacy 50, 60 lat w jednym... wykonczony przez sytem Historia pewnych rozbieżności. (6) Dawno temu wczoraj 5-letnia staruszka miała wysokiego syna o niskim wzroście.... Paskuda
Polacy w Lego :) (2) Widzieliście? Bitwa pod Mokrą:... Ponury Podziękowania dla policjantów z drogówki (1) W nd . W okolicach molo -zaspa zagubił się 10-letni chłopiec na rowerze-... Małgorzata S Milość (15) Ten wątek dedykuje mojej największej miłości , może jak przeczyta to się... Twoja Dworzec w Gdyni Głównej (5) widzieliście dworzec w gdyni ? poprostu masakra, firmy maluja beton i koniec... tomek Mandat ZTM (2) Witam ! Dostałam mandat w nocnym autobusie za nie skasowanie biletu.... marta17890 Szybki powrót do zdrowia nie dla Polaków? (3) Co trzeci pacjent ośrodka uzależnień w Europie jest Polakiem. W UE leczenie... marta_narkopolacy jaskółcze gniazda na budowie fort forest Hossy (3) Jaskółki wybudowały sobie gniazda na nowo budowanym budynku Fort Forest na... maceio OPINIA - Konkursy na portalu Trójmiasto.pl (11) Witam, biorę udział w konkursach trójmiasta nie od dziś, lecz nigdy nic nie... dNoak Pogoda. (1) Witam wszystkich. W tym roku większość przyjezdnych mieszkańców z innych... Słońce. Wiara (102) W jaki sposób wierzycie? Czy Wasza wiara polega na odbębnianiu Mszy Św. w... Sniezka4 Kto nam rozum odbiera ? (16) Czy ktoś z Państwa jadł ostatnio prawdziwe pomidory ? Prawdziwy pomidor ma... zetjot No kogo tu porąbało ? (34) Zadziwia mnie ta mentalność, objawiająca się specyficznym pojmowaniem... zetjot SKM - można tak i można tak (1) zależy od poziomu rozwoju cywilizacyjnego... tX Masz problem? Szkoła się Ciebie pozbędzie. (1) Nastolatek został zatrzymany przez policję za posiadanie narkotyków, a szkoła... marta_narkopolacy Kogo tu pogięło ? (9) Co robi zetjot na forum ? "Narzuca". Już to widzę oczyma wyobraźni: Wyciąga... zetjot Widzisz przemoc na przystanku, to jak zareagujesz? (2) Od maja trwa akcja informacyjna Rzecznika Praw Dziecka pod tytułem... Robert wystawa body human (3) czy ktoś już był? jak wrażenia? warto zobaczyć? normalna23