samuraj (1) Post z tematu akademii dobrej jazdy oczywiście zostal usuniety, dlatego... samuraj Biblioteka Narodowa (2) Jedna z najbardziej pozytywnych rzeczy ostatnio. "Zbiory Biblioteki... Stvoriczko Dlaczego ofiary przemocy domowej nie odchodzą od oprawców (6) Jasno i klarownie.... Stvoriczko
Pogadamy ? (6) Hej właśnie sobie tak siedzę i odpoczywam po całym dniu pracy i z chęcią bym... Duśka Czym jest religia dla społeczności (47) Poniższe uwagi nie są próbą zapędzenia pań @ Stvoriczek czy @ Tinker Bell do... zetjot nowe co ty a dlatemu bo (9) http://img220.imageshack.us/img220/7192/1000043thumb.jpg... aaaaaaaaaaaaaa Co stosujecie na kaca? (4) Podzielicie się opiniami na ten temat? :) Może tak łatwiej będzie znaleźć... Mimbra jak pozbyć się natrętnej osoby? (10) Macie jakieś sprawdzone sposoby? jak uzyskać spokój swiety nie uciekajac nie... ja pytam coraz wiecej zwyrodnialcow w miescie (5) podobno kolejnego zlapali w zeszłym miesącu pokazywarka.pl/jakubpawelczak jaga Dlaczego wiosną i na poczatku lata ... ?! (1) Witam, łażę sobie po śródmiejskich ulicach Pułaskiego, Derdowskiego i... gdyński_stary_maruda Gołąbek Pojoku przegląda yt xD (1) Zastanawialiścię się kiedyś jakby to było gdybyście mieli okazje zostać ninja... Gołąbek Pokoju xD Policja,Słychać megafoy (4) Ktoś wie co się dzieje na mieście słychać syreny i że ktoś coś mówił przez... kubaniczk Ile czasu idzie przelew zrealizowany na poczcie ? (5) Dokonalem wplaty na poczcie. Ile czasu idzie przelew ? kiedys bylo to az 3... BG Czy nauka powinna mieć nieograniczone możliwości ingerencji ? (2) robię na ten temat referat i jestem ciekawa jakie zdanie mają inni ludzie kamkar11 Szukam (10) Szukam kogos kto mieszka w Gdansku:) najepiej na przymorzu jak sie nie myle;) Mis który to admin 137? (67) http://img32.imageshack.us/img32/1233/oplbylonapoczatkufirmad.jpg MM Rumuńskie dzieci pod tunelem dworca głównego. (44) Spotkaliście się z takimi? nachalne dzieciaki, które nic związane z religią... Wiolka Bulwersująca ??? sprawa I Komunii (25) Dziecku autystycznemu, które nie mówi, ksiądz podobno odmówił dopuszczenia do... zetjot Handel w niedzielę czyli dyskusja przygłupów (89) W Radio Gdańsk poranna dyskusja na temat handlu w niedzielę. Słuchacze piszą... zetjot Wielki Gatsby (4) W necie natrafiłem na mocno negatywną recenzję o tym filmie. Czy naprawdę... Mariuszk1988