Wyznaczona trasa do Kaliningradu (1) Czy ktoś z Was może mi wytłumaczyć dlaczego Google wyznacza trasę do... emarti proszę o pomoc - terminal (5) Witam Proszę wszystkich Gdyńszczan o pomoc. Muszę znać adres terminala... izaisnotonfire wszystkiego naj.... z okazji dnia dziecka ,dla tych malych i tych duzych,ludzie szanujcie sie ... (2) autor
Przystanek- angelus 804 (7) Mam ogromną prośbę. Mógłby mi ktoś napisać gdzie mogę znaleźć przystanek... Poszukująca Skandaliczny brak szacunku dla ludzkich szczątków (60) W Gdańsku wystawa ludzkich szczątków. Już parę dni temu w Radio Gdańsk w... zetjot a wiec:) (21) mam taki problem maly.. jak przekonac dziewczyne ktora ma chlopaka zeby byla... Mis Mandat w SKM - zła ulga (8) Witam. W niedzielę wracałem ze znajomym z Sopotu do Gdańska, jechaliśmy SKM.... Gryzli Strefy hałasu ??? Komuś odbiło ? (2) Radio Gdańsk słusznie stwierdziło parę dni temu, że w kwestii śmieci jest... zetjot Witam (13) Wkurza mnie wszechobecne "Witam!". Wydaje się, że jest nagminnie używane bo... słówko Czy wierzysz w prawo karmy? (7) -im wiecej dobrego tym....,im wiecej zlego itd .,wiec? judasz Pomożecie? (21) Nie mam pomysłu na trzecią randkę w Gdańsku. Dwie randki już on zaproponował,... Gusia Dyskryminacja chłopców (15) Nic mnie tak nie irytuje jak zbabienie, zdziadzienie, niekumatość i... zetjot złośliwy mąż (29) Mój mąż to chyba jakiś erotoman i babiarz.robi mi na złość. mamy 1 samochód i... wściekła no więc ja szukam faceta. nie musi być 100%, może być 60. (295) szukam, a właściwie chciałabym poszukać. bo po kilku przejściach znów... zielona w różowe Skandaliczny brak świadomości reguł (1) Świat rządzi się regułami, ukrytymi za wydarzeniami i zjawiskami natury i... zetjot dajcie żyć (26) Ilekroć spędzam czas z Dziećmi, na zakupach, na spacerze... ZAWSZE znajdzie... randall Nie wiem czy orzeł może ale takie orlice potrafią (4) Proszę posłuchać co potrafi ta orlica, i tylko żąłuję, że usłyszałem o niej... zetjot dziękuję za podwiezienie (1) Jeszcze raz dziękuję pięknej nieznajomej która dzisiaj podwiozła mnie w... Piotr z Elbląga Dajcie nam nasze dzieci, czyli sześciolatki w szkole? (81) W sierpniu ubiegłego roku pani Dorota Zawadzka, bohaterka telewizyjnego... pastor Paweł Bartosik Wychowanie seksualne dla maluchów (73) Okazuje się, że sześciolatki w szkole to mały pikuś. Słyszeliście Państwo o... zetjot