Policja,Słychać megafoy (4) Ktoś wie co się dzieje na mieście słychać syreny i że ktoś coś mówił przez... kubaniczk Ile czasu idzie przelew zrealizowany na poczcie ? (5) Dokonalem wplaty na poczcie. Ile czasu idzie przelew ? kiedys bylo to az 3... BG Czy nauka powinna mieć nieograniczone możliwości ingerencji ? (2) robię na ten temat referat i jestem ciekawa jakie zdanie mają inni ludzie kamkar11
Szukam (10) Szukam kogos kto mieszka w Gdansku:) najepiej na przymorzu jak sie nie myle;) Mis który to admin 137? (67) http://img32.imageshack.us/img32/1233/oplbylonapoczatkufirmad.jpg MM Rumuńskie dzieci pod tunelem dworca głównego. (44) Spotkaliście się z takimi? nachalne dzieciaki, które nic związane z religią... Wiolka Bulwersująca ??? sprawa I Komunii (25) Dziecku autystycznemu, które nie mówi, ksiądz podobno odmówił dopuszczenia do... zetjot Handel w niedzielę czyli dyskusja przygłupów (89) W Radio Gdańsk poranna dyskusja na temat handlu w niedzielę. Słuchacze piszą... zetjot Wielki Gatsby (4) W necie natrafiłem na mocno negatywną recenzję o tym filmie. Czy naprawdę... Mariuszk1988 Wyznaczona trasa do Kaliningradu (1) Czy ktoś z Was może mi wytłumaczyć dlaczego Google wyznacza trasę do... emarti proszę o pomoc - terminal (5) Witam Proszę wszystkich Gdyńszczan o pomoc. Muszę znać adres terminala... izaisnotonfire wszystkiego naj.... z okazji dnia dziecka ,dla tych malych i tych duzych,ludzie szanujcie sie ... (2) autor Przystanek- angelus 804 (7) Mam ogromną prośbę. Mógłby mi ktoś napisać gdzie mogę znaleźć przystanek... Poszukująca Skandaliczny brak szacunku dla ludzkich szczątków (60) W Gdańsku wystawa ludzkich szczątków. Już parę dni temu w Radio Gdańsk w... zetjot a wiec:) (21) mam taki problem maly.. jak przekonac dziewczyne ktora ma chlopaka zeby byla... Mis Mandat w SKM - zła ulga (8) Witam. W niedzielę wracałem ze znajomym z Sopotu do Gdańska, jechaliśmy SKM.... Gryzli Strefy hałasu ??? Komuś odbiło ? (2) Radio Gdańsk słusznie stwierdziło parę dni temu, że w kwestii śmieci jest... zetjot Witam (13) Wkurza mnie wszechobecne "Witam!". Wydaje się, że jest nagminnie używane bo... słówko Czy wierzysz w prawo karmy? (7) -im wiecej dobrego tym....,im wiecej zlego itd .,wiec? judasz Pomożecie? (21) Nie mam pomysłu na trzecią randkę w Gdańsku. Dwie randki już on zaproponował,... Gusia