Przywróćmy PIWO GDAŃSKIE !!! (37) kto z Was, moi drodzy, nie tęskni za Gdańskim stojącym w równych szeregach w... johnny_mo Całun turyński i komentarze (68) Na portalu Interia opublikowano artykuł na temat Całunu tyryńskiego oparty na... zetjot Jestem KLIENTEM W SKLEPIE (17) Witam, pragne przytoczyc pare sytuacji jakie maja miejsca ludzi w branżach... klient
O rany (16) Jak ja już chcę tych piętnastu stopni i młodych listków na drzewach. I... Stvoriczko Autobus na Hel? (6) Witam serdecznie, zwracam się z małą prośbą i zarazem pytaniem. W związku z... Magda Chłopiec w pasiastej piżamie (4) "Chłopiec w pasiastej piżamie" dziś o 21:15 na tvp1 GORĄCO POLECAM !!!!! NitkaeN Nieskrępowane rozmowy z pastorem (15) Dzień dobry, Pomyślałem, że być może ciekawym pomysłem dla niektórych z... pastor Paweł Bartosik Dziewictwo jako towar? (29) Witam, Zachęcam do przeczytania artykułu: "Dziewictwo jako... pastor Paweł Bartosik straz miejska (29) hejka witam serdecznie kto est za odwolaniem strazy miejskiej w gdansku po co... czesiu Plują Ci do zupy i co ? (5) Smaczne ? Lubisz takie przyprawy ? Może ktoś mi wyjaśni, skąd się biorą takie... zetjot sąsiad chyba leży w domu sztywny :( (41) Kurcze od kilku dni mój sąsiad nie daje oznak życia. Jest(a może już był)... k.k Mandat a Karta Dużej Rodziny (4) Jestem w posiadaniu takowej karty od kilku lat. Niefortunnie na poczatku... Kilagor666 Właściciele Maybachów ??? Mit wiecznie żywy ??? (1) No to sobie Państwo pokombinujcie , jaka naprawdę jest informacja zawarta w... zetjot chodzaca bomba (13) Złość, złość, agrsja, agresja zaraz eksploduję. Skąd tyle we mnie niewiadomo... pannanikt Melduję adminie,że jest dobrze to był strzał w dziesątkę (17) http://img51.imageshack.us/img51/5444/zdjcie0029ch.jpg Uploaded with... MM E-papieros... (16) Mam pytane do "e-palaczy". Jakie używacie liquidy? Chodzi o zawartość... nascimento ulice-nazwy (3) Proponuję powrócić do słusznej tradycji i na domach umieszczać nazwy ulic. Co... DO Narzekacie na złą pracę? (8) http://www.joemonster.org/art/22761/Do_czego_sluzy_tajemnicze_urzadzenie_na_z... funky_koval Amerykańscy naukowcy stwierdzili (38) że udział w dyskusjach na forach internetowych świadczy o bardzo niskim... jam łasica bagaż-ZTM (14) Hej, kompletnie nie widziałam w jakim dziale zamieścić ten post. Mam takie... Lalida20gosc