Dziesięć argumentów za legalizacją poligamiii (62) Polecam ciekawy wpis z bloga gdańskiego pastora: "Dziesięć argumentów za... Heyre szczęść boże emeryci,podaję numer konta 69 1020 5011 0000 9602 0012 9130 (16) Rozmowa na antenie RM - Boję się potępienia, boję się diabła, boję się... Pan Tadeusz Jęzor w tematyce kobiecej czyli ZJ do tablicy :) (12) Oliwia. Takie imię. Dopełniacz: Oliwi czy Oliwii ? Olivia - jw. Klaudia -... sa∂yl
renoma i kontrola biletow (2) hej. :) mogłby mi ktoś pokazac, gdzie jest napisane, że muszę oddać swój... ostra4 Wigilia w pracy (16) Czy pracodawca ma prawo wydania polecenia służbowego pracownikowi, który z... ZA ABSURDY !!! (6) Może nie wszyscy jeszcze wiedzą, że za windę i śmieci będziemy płacić nie od... DO A ja już się cieszę że umrę (8) Bo wierzę w reinkarnację.Już nawet zacząłem robić listę osób,które o****m jak... ludż Wątek dobrych książek. (105) Polećcie dobrą,książkę-najlepiej thrillery medyczne,ale nie pogardzę dobrym... czekolada-chili Antysemityzm jako narzędzie (7) Bardzo obiektywne podejście do tematu antysemityzmu i do posługiwania się... Stvoriczko Harlem shake - JM w Gdańsku (10) http://vimeo.com/59851707 Kto był? Przyznawać się, ale już! ;p funky_koval Pociągi SKM - otwarte drzwi w czasie jazdy (2) Bardzo często, zwłaszcza w okresie zimowym, można dostrzec w pociągach SKM... phorumowitch Regulamin SKM - warto wiedzieć (1) Kilka wybranych punktów §7 regulaminu SKM: §7 Sprzedaż biletów i innych... phorumowitch dla czego gdańsk jest stolicą kaszub (15) nigdy nie bylem i nie jestem kaszubem a urodziłem się w gdansku dla czego... alex do wszystkich stojących w kolejce (27) czy to w sklepie czy na poczcie czy gdziekolwiek. Czy tak trudno do cholery... kultura to bzdura i znowu "kochana" PG (4) Pamiętacie tragedię doprowadzonego do rozpaczy studenta zabijającego w szale... rodzic Czekoladowy Rambo (12) Słyszeliście?... Stvoriczko Film Drogówka (2) Ktoś mi powie w końcu co się stało z tym sierżantem co mu prostytutka... Rauma7 Zła droga w życiu (3) Już jakiś czas temu doszło do mnie, że droga, którą sobie wybrałam jest... T. Pączki (12) ile zjedliście? redakcja Trójmiasto.pl chyba przesadziła z ilością -... Mo___ Na wesoło :) (1) http://demotywatory.pl/4043458?fb_action_ids=475297492532004&fb_action_ty... nascimento