Pogoda. (1) Witam wszystkich. W tym roku większość przyjezdnych mieszkańców z innych... Słońce. Wiara (102) W jaki sposób wierzycie? Czy Wasza wiara polega na odbębnianiu Mszy Św. w... Sniezka4 Kto nam rozum odbiera ? (16) Czy ktoś z Państwa jadł ostatnio prawdziwe pomidory ? Prawdziwy pomidor ma... zetjot
No kogo tu porąbało ? (34) Zadziwia mnie ta mentalność, objawiająca się specyficznym pojmowaniem... zetjot SKM - można tak i można tak (1) zależy od poziomu rozwoju cywilizacyjnego... tX Masz problem? Szkoła się Ciebie pozbędzie. (1) Nastolatek został zatrzymany przez policję za posiadanie narkotyków, a szkoła... marta_narkopolacy Kogo tu pogięło ? (9) Co robi zetjot na forum ? "Narzuca". Już to widzę oczyma wyobraźni: Wyciąga... zetjot Widzisz przemoc na przystanku, to jak zareagujesz? (2) Od maja trwa akcja informacyjna Rzecznika Praw Dziecka pod tytułem... Robert wystawa body human (3) czy ktoś już był? jak wrażenia? warto zobaczyć? normalna23 Kto wam kradnie wasze dzieci ? (33) Polskie społeczeństwo jest generalnie dotknięte plagą buractwa, którego... zetjot MIESZKANIA TRENINGOWE !!! (4) Adresatem działań jest trzydzieści bezdomnych osób i rodzin, w tym dziesięć... ... Jaki zawód uchroni przed bezrobociem? (30) W co zainwestować swój czas (studia/kursy) aby w przyszłości nie pozostać z... maciekzklanu Przemoc w rodzinie wobec dzieci, fakty czy fikcja? (55) Nasze dzieci uczą się życia od nas, a w wychowywaniu najważniejszy jest dobry... artur Trzynastego (1) http://www.youtube.com/watch?v=RkCrFHTbej8 trzynastka Problem żebractwa wśród dzieci, życiowa konieczność czy wykorzystywanie przez dorosłych? (7) Problemem żebractwa wśród dzieci i zmuszania ich do żebrania to coraz... Adrian De Novo Białystok (2) Właściciel wogóle nie szanuje pracowników, zmienia ciągle umowy na gorsze,... Były pracownik Wiersze z Google (2) http://wierszezgoogle.tumblr.com Podziwiam właśnie. Brzuch mnie już boli od... Stvoriczko Sama już nie wiem, a może to ze mną jest coś nie tak (30) a może to ja jestem bardzo surowym rodzicem który przeprowadza dziecko przez... Kocio codziennie o tej porze mam senny kryzys (15) Wam też tak chce się spać koło 16.00? Czy tylko ja tak mam. Może to już starość. senność Kto rozumie zarzuty wobec Serene'y Williams (61) Proszę przeczytać linkowany tekst i spróbować zrozumieć logikę zarzutów... zetjot