nieporozumienie, lapsus językowy, pomyłka (34) a już myślałam że biedni są tak naprawdę molestowani przez dzieci księża... NitkaN Odczepić się od zawodników i trenera (8) Czemu wszyscy czepiają się zawodników i trenera ? Próby naprawy polskiej... zetjot O robieniu ludziom wody z mózgu (45) Czytam, słucham, oglądam od lat i co jakiś czas nadchodzi chwila podsumowania... zetjot
Kupiłem zamek i... (25) ...zastanawiam się co dalej... zetjot Lol - ki diabeł ? (26) Pojechałem dziś rano tramwajem na zakupy. Siedzę lekko przymulony, jak to... zetjot Tak zwany pensjonat vel Pokoje gościnne u Jacka - Ostrzeżenie (18) Uwaga ostrzegam przed tak zwanym pensjonatem "Pokoje Gościnne u Jacka" Ten... Katarzyna Meandry zatrudnienia (82) Chciałam się podzielić swoimi spostrzeżeniami na temat poszukiwania pracy i... Alicja88 Władimir Megre i jego filozofia (11) Witajcie, chciałam spytać czy ktoś z Was spotkał się z książkami Władimira... Alicja88 Boluś oddawaj moje sto milionów! (1) http://blogfm.blox.pl/resource/banknot_05.jpg spejson Ale beka - czyli nowatorska szkoła czytania i interpretacji (14) Ale beka ! Ogłaszam Manifest Internetalistyczntny ! Straszny jest ten język... zetjot Nasz wieszcz polityczny Zetjot??? (47) Miałem wątpliwości, kiedy zacząłem pisać ten wątek. Wiem, że tytuł i cały... ~Relpats Lojalność (129) Kapitan tonącego statku wie, że za chwilę pochłonie go woda jego, jego... sissel A o chłopakach nikt nie pamiętał! (10) Panowie. Bojkot dnia kobiet, chrzanić walentynki! Nie dajmy się marginalizować! funky_koval Jak zgodnie z Islamem poradzić sobie z wielkim pożądaniem :D (16) Islamscy nauczyciele prawa stwierdzili: "Islam dozwala na kontakty seksualne... Mo___ Belgijka - flash mob (6) http://www.youtube.com/watch?v=Fe0zlcId1v0 Może coś takiego i u nas? : ) hmm? Jak odwolac sie od decyzji Komornika ? (17) Witam,Chodzi o to ze okolo cztery lata temu dostalem mandat w autobusie... Lukasz :) Kibole won !!! (11) W komunikacjj i nie tylko widać ryje krzyczące Lechia czy też gks i co to ma... anty kibol śmieci chamstwo (17) Pozdrawiam wszystkich chamskich mieszkańców domków jednorodzinnych którzy... agnieszka Dobry film... (28) Polećcie coś :) Wczoraj obejrzałam "Chłopiec w pasiastej piżamie" wstrząsnęło... nascimento Gandalf, Lord Vader i Śnieżka, czyli jak uczyć dzieci? (38) "Słuchaj, Izraelu! Pan jest Bogiem naszym, Pan jedynie! Będziesz tedy... pastor Paweł Bartosik