Ale beka - czyli nowatorska szkoła czytania i interpretacji (14) Ale beka ! Ogłaszam Manifest Internetalistyczntny ! Straszny jest ten język... zetjot Nasz wieszcz polityczny Zetjot??? (47) Miałem wątpliwości, kiedy zacząłem pisać ten wątek. Wiem, że tytuł i cały... ~Relpats Lojalność (129) Kapitan tonącego statku wie, że za chwilę pochłonie go woda jego, jego... sissel
A o chłopakach nikt nie pamiętał! (10) Panowie. Bojkot dnia kobiet, chrzanić walentynki! Nie dajmy się marginalizować! funky_koval Jak zgodnie z Islamem poradzić sobie z wielkim pożądaniem :D (16) Islamscy nauczyciele prawa stwierdzili: "Islam dozwala na kontakty seksualne... Mo___ Belgijka - flash mob (6) http://www.youtube.com/watch?v=Fe0zlcId1v0 Może coś takiego i u nas? : ) hmm? Jak odwolac sie od decyzji Komornika ? (17) Witam,Chodzi o to ze okolo cztery lata temu dostalem mandat w autobusie... Lukasz :) Kibole won !!! (11) W komunikacjj i nie tylko widać ryje krzyczące Lechia czy też gks i co to ma... anty kibol śmieci chamstwo (17) Pozdrawiam wszystkich chamskich mieszkańców domków jednorodzinnych którzy... agnieszka Dobry film... (28) Polećcie coś :) Wczoraj obejrzałam "Chłopiec w pasiastej piżamie" wstrząsnęło... nascimento Gandalf, Lord Vader i Śnieżka, czyli jak uczyć dzieci? (38) "Słuchaj, Izraelu! Pan jest Bogiem naszym, Pan jedynie! Będziesz tedy... pastor Paweł Bartosik wartość lokalu a stan otoczenia (5) Na początku pewnej ulicy w Gdańsku jest na rogu śmietnik, brzydki i... zetjot Co wolno renomie !? (18) Witam, Podróżowałem wczoraj naszą wspaniałą SKM-ką, i byłem świadkiem takiej... Leon piatek 13 AAAAAAAAAAAAAAA (9) nie wierze w przesądy bo to przynosi pecha... ale dzisiejszy dzien mnie... pieczulka Piwo... (1) ...piwo jest fantastyczne! Czemu pijecie? Czemu nie pijecie? Geneza słowa... Ruda89 Z życia wzięte (trzykropki)? (13) -"poczucie bezpieczeństwa"w życiu tym "prawdziwym realnym i świadomym" ,czym... min2znaky Wystawa Human Budy Exhibition (25) Byłem właśnie na wystawie Human Body i muszę powiedzieć, że jest spoko. Już... Karol_trenuje gdzie sikają ludzie na plaży (20) do zadania tego pytania skłania mnie obserwacja jelitkowskiej plaży. Jedna z... niedoinformowany Psie kupy (78) Facet ma pieseczka ,chodzi ze s****acym jamnikiem nie na smyczy nie pod swój... asder droga prywatna "zajeżdżana" przez sąsiada i jego ekipę (15) Co zrobić z takim fraglesem, który niby się uśmiecha i wszystko rozumie a... randall