Ksężniczka z bajki (21) Tak, tak. Test prawdę ci powie. Jestem Wielką Stopą.... Stvoriczko Słodka zemsta... (1) http://facet.wp.pl/kat,70996,wid,14028844,wiadomosc.html nie mogłam się... makulka zatrudnienie (30) dlaczego nie ma pracy dla kobiet po 40ce,wszyscy chca tylko zgrabne piękne... tosia
O karmieniu piersią (33) http://forum.gazeta.pl/forum/w,567,130911504,130911504,O_karmieniu_piersia_tr... Stvoriczko Blondynki są najgorsze! (7) podsłuchałem,wczoraj jak moja dziewczyna gadała z koleżanką mówi do niej... ?nie wiem o co chodzi porady prawne (5) witam czy ktos może wie gdzie udzielaja bezpłatnych porad prawnych w sprawach... mirabekla Wynajem sali na 18 w Gdyni. (1) Czeeść, mam taki problem. Moja przyjaciółka w styczniu będzie miała 18 i... pyskata. Dojazd do ilucy Kupieckiej w Pruszcz Gdańskim (3) Witam:) Czy ktoś się orientuję czym i czy w ogóle można dojechać z Gdańska... :( PODZIĘKOWANIA (18) DZIĘKUJEMY SERWISOWI TRÓJMIASTO.pl ZA PROPAGOWANIE SYTEGO JĘZYKA POLSKIEGO... oskar A żeby was jasny szlag trafił dziewczyny!!! (86) no żesz kurde o co wam chodzi? ciągle jakaś mnie zostawia!! no np.wczoraj... załamany a fajny facet Soczewki czy okulary (6) Od długiego już czasu noszę okulary. Zastanawiam się teraz nad zmianą na... sirbill naprawa biżuterii (3) hej! szukam jubilera, który zajmuje się naprawą biżuterii. konkretnie wypadł... k. szukam sklepu, gdzie można kupić jadalne flamastry lub czekoladę do masażu :) (10) dosłownie tak jak w pytaniu :) nie chce zamawiac z internetu... pomożcie!!! z... abcdef Jaką grę kupić mężowi na PS3? (20) chce mu zrobić prezent na Mikołaja, ale trochę nie ogarniam tych strzelanek... niezalogowana toshiba Na stałe w niemczech :) (8) Mam zamiar wyjechać na stałe do Niemczech z chłopakiem , przedtem chcemy... Lolka flash mob gdansk (10) zorganizujmy flash mob we wrzeszczu ! macie pomysl na miejsce? yo-aszka pijana kierowniczka (7) POMOCY! Napisałem skargę na kierowniczkę jednej z firm podlegających urzędowi... davekostek Pytanie do moli książkowych (14) Szukam książek, w których występuje motyw liczb. Coś na podobieństwo... srutututu :) Listopadowo (34) "Spokojne przechodzenie jesieni w zimę wcale nie jest przykrym okresem.... Stvoriczko Gdyby ktoś był chętny na wycieczkę do Indii (6) Rewelacyjny fotoreportaż z Indii (tekst po angielsku!!)... Halewicz