SKRZYKUJE SIĘ GRUPKA LUDZI (1) Nieformalnie skrzykuje się grupka ludzi, u których- jednostronny duch bojowy... Grzegorz Rymopis mam pytanie do pana lisickiego vice prezydenta a moze do kogoś innego (3) często jadę tramwajem do Jelitkowa a potem piechotą wzdłuż plaży do do... nic mnie nie zdziwi- chyba JELEŃ NA RYKOWISKU (1) Z forsą bardzo się liczę. Bieda chwyciła mnie za gardło- Kupuję tylko... GRZEGORZ RYMOPIS
kto mi pożyczy transporterek dla kotka na jeden dzień :-) ??? (3) Potrzebuję transporterek, by udać się z moją kiciusią do weterynarza. Jeśli... Ania LIMERYK CODZIENNY (2) Nie będę limeryków pisywał codziennie. Tylko Polonista powie, że leniwiec ze... Grzegorz Rymopis Poznamy sie ? (13) Witam Was cieplo :) Mianowicie. Ostatnio weszlam na forum trojmiasto.pl i... milady Czy leci z Nami pilot ? (1) Gdy wyjeżdżam na wózku inwalidzkim- Tomek otwiera garaż i bramę. Od... Grzegorz Rymopis Zdrowia !!! (1) Lechu wracaj do zdrowia. My Polacy życzymy ci szybkiego powrotu do zdrowia. piskiller słyszycie strzały i wybuchy? (5) jakby z morza, WTF? Monika Zmiany w postrzeganiu tatuazu (1) Cale mnostwo lat minelo od ostatniego wyjazdu z kraju, wciaz dupe nosi to tu,... PostInco widze ze zascianek... (6) jak zrobic ewentualna aborcje, to wszyscy wiedza, ale jak sie zabezpieczyc ,... ja mandat ZKM - brak danych adresowych (8) witam mam takie pytanie - jechałem ostatnio autobusem, nie zdążyłem skasować... xyz pośrednictwo pożyczkowe ARKADIA Gdynia (31) mam pytanie.czy ktoś zna tę firmę,czy działają uczciwie i czy ktoś już... jacek1 Łączcie się : (14) Silne są razem, zakute w jeden gruby pancerz. Czyżby cenzura ? Co za... Grzegorz Rymopis Kot i sowa (3) a tak, bo miło popatrzeć. http://www.youtube.com/watch?v=Iqmba7npY8g Stvoriczko O moim nowym życiu (9) Miłość – znana a zapomniana i niezrozumiana Szczerość - co to jest?... *Kropeczka kanar (4) Mam pytanko . Czy jak kanar wystawia mi mandat za brak biletu (tramwaj) to... Veholor Próbny egzamin na prawo jazdy. Potrzebny? (2) Już od 5 czerwca w Radomiu. Czy w Trójmieście coś takiego też jest potrzebne?... dash Wyznawcy Lającego Potwora Spaghetti w Trójmieście (2) Od pewnego czasu jestem wyznawcą Latającego Potwora Spaghetti, czyli inaczej... Baronidas Buahah kolejna "produkcja" filmowa skuna buahhaha (1) http://www.youtube.com/watch?v=lFgjKxUyflU Skun po raz kolejny w kolejnym... marcela