Jak dostać się tramwajem na Grunwaldzką? (4) Witam! Mieszkam poza Trójmiastem, jedynie w Gdańsku jestem od czasu do... Matthew Spytam skromnie, kto uśmiechnie się do mnie ? (1) Głową w mur walić trzeba, zawsze ilekroć jest potrzeba. Gdy mur się... Grzegorz Rymopis wieczorne granie (13) mial byc wstep, pare zdan, zagajenie ale pozostanmy przy samym... Skowroniasta
TATUARZ (11) jaki salon polecacie? Znam tylko pandemonium (kolczyk w jezyku). chodzi mi o... czarna Podczas każdego grilla ;) (1) http://jajco.pl/view/339/Zawsze-podczas-grilla Któż tego nie doświadczył... Kazik LEPSZA KOMISJA (1) Jak w łazience ustaliła tajna komisja śledcza- każda elektryczna maszynka,... Grzegorz Rymopis wielki problem (18) kidy mogą wyrzucic czlowieka na bruk? zalamana Łabędziątka na stawie w Oliwie przy końcu ulicy Mściwoja (5) było pieć są dwa. Zachodzę w głowę gdzie reszta maluchów... Uploaded... Przemek No gdzie jest ta straż miejska??? No gdzie??? :)))) (2) Pitbull za nią gania:) http://www.youtube.com Halewicz Mandat od renomy (5) Przed chwilą dostałem mandat od renomy, kończe 18stke za 2 miesiące i obecnie... Morn Czy sie podoba ??? (2) Niby to śląska muzyka ale przecież to normalne popowe piosenki i szkoda ,ze... ślązak kartony potrzebne (10) Witam. Potrzebuje dwa identyczne kartony o wysokosci minimum 60cm i bokach... miejski zul Randki internetowe (1) Elo All :) randki Czy mogę od tego się odwołać ? (9) Wczoraj zostałem potrącony przez samochód w okolicach PGE.Areny, otóż owszem... Jerzy Podróż do Torunia (2) Proszę o radę. Pociągiem czy PKS-em szybciej dojadę z Gdańska do Torunia.... Ola Drogerie Aster (1) dlaczego ciągle szukają tam pracownika? czy ktoś wie? co miesiąc nowe... ???? Dojazd (6) Witam, mam pytanie na temat Gdynii Czy można dojechać jakimś autobusem z... umbro122 KICZ- POD SĄD (2) Z tym się liczę, że to co napiszę- -może być kiczem. (Fakt, że tak, jak... Grzegorz Rymopis prawo farmaceutyczne - ustawa 2012 (2) W związku z tym, że od 1 stycznia 2012 roku obowiązywać będą m. in.... mypharm Pracodawcy jakich polecacie ? (13) Witam! pracuję już 3 lata w hurtowni odzieżowej EXTRASS jako specjalista... hadzi85