DJ S.K PELLE? (4) hejka wczoraj w klubie zobaczylam plakat tego dj z ciekawosci poszperalam w... anna ja kiedyś chciałem ubierac sie w lumpeksach (2) żeby kupować taniej ale jak raz tam wszedłem i poczułem ten smród starych... Wojtek TO CO KRÓL MIAŁ NA GŁOWIE- (1) nic nie miewało z koroną wspólnego. Gdy Król siedział wysoko na Tronie,... Grzegorz Rymopis
co dziś na obiad? (11) jestem głodna... LUBIĘ ZIEMNIAKI lubię to (7) http://www.youtube.com/watch?v=dkGXX556FUA&feature=related c wypowiedzenie (2) kto z was dostał wypowiedzenie kredytu mieszkaniowego . I co z tym... Paweł ja bym twoją ciocie wysłał do psychiatryka a potem do sądu za naciaganie ludzi (5) Kiedys do wróżbity Macieja dzwoni koleś i pyta Czy jego ojciec jest... Michał Gry na Xbox-a (7) Macie jakieś oryginalne gry na xboxa ? Na wymiane ? Ja mam Harry Potter... oo pomocy zjadłam styropian! (18) dziś zamówiłam w maxx pizzy pierogi podpiekane i zjadłam szybko bo byłam... niedobrze mi Jak oecniacie tegorocznego openera? (2) Tak jak w tytule ;) mr papshmir OPERA POD PRĄD (1) Gdy na ulicy wystawiam Operę Żebraczą- -to ludzie zawsze jakoś tak dziwnie... Grzegorz Rymopis SEKSAFERA WYMAGA SAPERA (2) Nagle na głowę- spada tyle władzy naraz. (Demokracja to odbezpieczony... Grzegorz Rymopis pozyczki (1) czy ktos z was dostał kiedys pozyczke na dowod mieszkanka Bar mleczny Neptun w Gdańsku - zmiany w obsadzie? (5) dawno tam nie byłem, wczoraj wpadłem na naleśniki i chłodnik i... zmieniła... KZ Ptaszki i ptaszyska (4) ‎W takiej "Stawce większej niż życie" jak jest scena nad jeziorem to w... Szeleszcząca Janina szanty gdzie koncerty szantowe w Gdansku? (1) gdzie w w Gdansku można posłuchać (i pospiewać) szant? Kiedys grano w Wielkim... piraci kupony groupon czy naprawdę wiecie o co chodzi? (9) Drodzy oszczędni klienci czy wiecie na jakich zasadach działa sprzedaż... porzuć złudzenia REMONT W RAJU (1) Remont w Dzielnicy moje życie na wózku bardzo uprościł. Wystraszył większość... Grzegorz Rymopis PUB z muzyką z lat 20 i 30 (2) Witam, Z okna obok ulicy długiej słuszałem że grają bardzo starą muzykę w... XYZ Uwaga na "staczy" z truskawkami (12) Myślę,ok pewnie truskawki swoje,więc tańsze. A tam zaskoczenie,cena 18zł za... Rozczarowana