szkolenia bezplatne (2) szukalam na necie i nie ma a powinny byc bo eu finansuje prawda? ma moze... Madzia KREW (10) mam pytanie gdzie moge oddac krew w gdyni jesli mam ukonczone 18 lat i wgl?? Madzia opłaty (1) Dzień Dobry, mam pytanie do osób mieszkających w śródmieściu w Gdyni.... aleks
Witam (1) Wrozbita Maciej bardzo niegrzecznie odnosi sie do ludzi ,ktorzy nie... ZoKu Kaczyński w dzień świra (6) I znowu wylazl ze swoją sektą i robił cyrk w Stolicy ale ich coraz mniej. piskiller CO myślicie o naszych trójmiejskich kierowcach? (14) Ja jestem ostatnio załamana. Mam wrażenie,że to banda egoistów,każdy dba... Marika kultura rozmów prywatnych w miejscu pracy (8) Co zrobić w sytuacji, gdy koleżanka z pokoju wielokrotnie w ciagu dnia pracy... już wkurzona bez wątku (1) nie mam nic do napisania,nie chce mi się yogi oszpecony ratusz głównego miasta w Gdańsku. (2) Czy to trochę nie dziwne, że kiedy miano zdemontować posąg Nepuna na Długim... Roman z Gdańska. Człowiek pralka na molo w Sopocie - warto!!!!! (3) http://www.youtube.com/watch?v=yFsKWDGMscY&feature=watch_response ja Macie sposoby na wiecznie niezadowolonych (13) Nadąsanych ludzi???i Ich "humorki" doprowadzają mnie do szału. Codziennie... Alabama Pamiętajcie o zwierzątkach (1) ...w dniu końca świata. Jeśli nareszcie nadejdzie, a Wy będziecie się do... Stvoriczko co tam słychać w impelu? (5) coś nowego? mis cesja umowy upc (1) Witam, Może wyjaśnie o co mi chodzi. Mam wykupiony pakiet TV HD i 25Mb... KLAUDIAOO angielski (1) Witam potrzebuje namiarów na dobry kurs angielskiego lub na osobe... ruda CZY KTOŚ (1) posiada zdjęcia ul jesionowej(wrzeszcz) z lat międzywojennych lub... TOMEK Oszusci (1) Uwaga na oszusta z Województwa Opolskiego (Głubczyce)...oszukał bardzo dużo... Gość PRACA W FIRMIE- SAMOZATRUDNIENIE (2) CO SĄDZICIE O PRACY W FIRMIE JAKO np. Przedstawiciel Handlowy , Kierowca ,... aeiou W Polsce wyrosła nowa wielka mniejszość (1) Tak jak był dawniej- „nalot” Polaków w „eNerefie”.... Grzegorz Rymopis masakra na skm wzgórze (1) mój facet codziennie ze wzgórza wraca z pracy do domu to co się dzieje z... gosia