DŁUGA DROGA DO KOŚCIOŁA. (6) Kiedy na wózku jechałem do Kościoła, to gdzieś przy Ryneczku usłyszałem jak... Grzegorz Rymopis financal expert (1) czy ktos zalatwial pozyczke w tej firmie w Gdyni Czekam na info ja Szukam kobiety po 30-ce (17) Szukam kobiety po 30-ce ovvvv33333333333
Ciekawa Strona? (1) Hej, znacie jakies fajne portale ze smiesznymi dowcipami? VallCruiddiva chlewik w środku KURORTU (1) Od 10 -lat walące się rudery na posesji al. Niepodległosci nr 830 obrzydzają... w.m. Zaproszenie dla Eriki Steinbach (1) Przeczytałem na portalu „Gazety Wyborczej”, że przewodnicząca... Benon REWELACJA ! (1) tiny.pl/hfxzt :) sadyl Jak poznac czy Twoj komputer jest babką czy facetem? (2) Otworzyc notatnik. W notatniku wpisać:... Stvoriczko POSZUKIWANY GITARZYSTA, PERKUSISTA, BASISTA (9) Szukam gitarzysty(na gitarę prowadzącą), basisty oraz bębniarza chętnych do... Duczjo Jak poznac czy Twoj komputer jest babką czy facetem? (5) Otworzyć notatnik. Wpisać: CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"give me... Stvoriczko AXYVEN-DEPRESJA (1) Mam pytanko czy ktoś może brał lek AXYVEN 75mg? jak sie po nim czujecie,czy... anna a LECH (41) remisuje z Legią jak na razie:/ *Kropeczka Gdzie... (1) w budowlance najlepiej pracowc w trojmiescie? jarek28 Gdzie tanie akcesoria plastyczne (2) witam gdzie (najlepiej w Gdyni, ewent. Sopot) można kupić tanie akcesoria... goły pokażą? nie pokażą? (6) dzisiaj o 16:45 w tvp2 bardzo podobno ciekawy film "eugenika". pewnie nie... hobo pytanie o drogę:) (4) witam. mam do załatwienia coś w zusie w sopocie i tu moje pytanie. nigdy tu... gość MIARĄ NIE JEST SREBRNA KITA (1) Jak ten czas naprzód leci, najlepiej widać- po wieku dzieci.... GRZEGORZ RYMOPIS DZIEWCZYNY PO WYJŚCIU ZA MĄŻ (15) Dziewczyny po wyjściu za mąż przestają dbać o siebie. Czy naprawdę Sądzą, że... Grzegorz Rymopis wynajem striptizera (13) witam , mam pytanko do Was, orientujecie sie gdzie mozna zarezerwowac... dr URZĘDOWE TSUNAMI (1) URZĘDOWE TSUNAMI Nie wszystko w przyrodzie to dar Boży. Urzędnik zza... Grzegorz Rymopis