Był ktoś u wróżki Emilii??? (4) Mam wrażenie,że kobieta pomimo całej sympatycznej otoczki niestety z niczym... Merida Go on Maggie (3) http://www.youtube.com/watch?v=ghFN1UFtQho ~~c~~ fobie (19) łazi mi po lapie pająk nieduże ma jakiś 1cm jak wyprostuje nogi (w mej... Skowroniasta
Czy porusze Polakow?? (3) Dla Was prosto jest traktowac wlasna bezmyslnosc, i latwiej przejmowac sie... marekkopala będzie o ideach ;) (18) No dobra, żeby nie było, że się tylko pije i nic nie robi.;) Ostatnio... ~~c~~ nareszcie zmiana prawa rodzinnego !! (1) no i się doczekamy! tak jak pisałem wcześniej będzie zmiana prawa na temat... to-ja Prosze bardzo (4) Jak dziurawce tu się ciskają.Najpierw to ładne słówka i miłe oczka , a... mm Protest w Gdańsku! (8) Informacja od gdańskiego klubu Gazety Polskiej: W najbliższą sobotę,... baltowcom PORZADKI... (13) jaki szybki i dobry sposob na ogarniecie wszystkiego przed swietami jesli... aleksandra227 alimenty od mamusi.....nie dziekuje. (3) 3 lata temu płaciłem 350zł na 7latka, obecnie synek jest ze mną i od mamusi... drowal płacę 600zł, czasem pójdziemy też na zakupy( ciuchy córka ma 16 lat ) (1) zarabiam 3000. Nie rozumiem tych co własnemu dziecku żałują. Biedni oni i... ja Podobno (12) kiedy ktoś wiesza się na klamce to sam diabeł widłami z góry ciągnie go do... c Czy te kobiety nie potrafią czytać? (1) TO nie jest pytanie dla ich pojękiwań, tylko informacyjne dla nas. Mnie... jaj Kto chce dobrze zyc?? (3) Jeszcze 6,5 miesiaca do wyborow. Jesli w tych wyborach dobrze nie wybierzemy,... czlowieczek GWARNA DEMOKRACJA (2) Niektórym Gwarkom ze Śląska, nie podoba się taka Polska. Czasem wydaje... Grzegorz Rymopis Bo tak (18) Wódka raz. Wódka dwa. Wódka trzy. Cztery i pięć i sześć.... c z cyklu wujek dobra rada (8) dobry wieczór. dzisiaj opowiem wam, jak sprawdzić, czy pilot od urządzenia... hobo Wysypisko wspomnień (4) W myślach piszę listy Do Ciebie, O których istnieniu wiem Tylko ja.... *Kropeczka kto kasuje ? (2) ktos kasuje watek o pozyczcie w zlodzielskim zieleniaku Zlodzieje Nie dajce... oszukana Serdecznie pozdrawiam (5) Kobietę lat ok 40 z grafitowej Fabii, która posłała mi dziś na ulicy morskiej... ~~c~~