Jak tu zmienic maila? (1) jak wyżej szukam i nie wiem jak tu zmienic e-mail :( Darusia1991 Interesujące: Wywiad z gen. Petelickim (1) Zespół Ekspertów Niezależnych tworzą: • Prof. dr hab. Krzysztof... ~~ UWAGA- SYF CZAI SIĘ WSZĘDZIE (1) Przecież między nami nic nie było. (Między nami serduszko mocniej biło).... Grzegorz Rymopis
Kurczak-recepty (tylko sprawdzone dania na własnej gęsiej skórce:) (4) Dziś będzie kurczak po mojemu. Czyli: Yu Xiang Ba Kuai Ji To znaczy, że... ~~c~~ Pytanko ;) (5) Może ktoś wie, gdzie znajduje się sklep "Łasuch" w Brzeżnie ????? Na jakiej... Joanna33 Pozwolenie na sprzedaż na ulicy/deptakach (10) Witajcie! Co trzeba zrobic, gdzie wystapic i jakie koszty poniesc by... yzq PÓŁ NA PÓŁ (1) Klubu Wysokogórskiego członek nie mógł mieć honorowej śmierci, na... Grzegorz Rymopis Re „LAPOTPY TAK, ALE JAK ?„ (1) Laptopy dla szorstkich nauczycieli ? Ależ starsi tego nie będą chcieli. A... Grzegorz Rymopis DLACZEGO ogłoszenia którę sobie postanawiam usunąć są dalej widoczne na liście moich ogłoszeń??? (1) wstawiam jakieś ogłoszenie decyduję że się rozmyśliłam i nie chcę jednak... zyxyryksy Tradycyjny doroczny zjazd anestezjologów (w temacie borów co oczywiście wiadomo) (76) Kupiłeś już łańcuch do spalinówki? Jaka długość miecza? Tym razem nie... c Czy mamy mieszkać pod mostem?! (1) Jak to możliwe? Żeby przez całą długość Obwodnicy Gdańsk Południe zostawić... Agnieszka dobrzy z natury (4) ostatnio sporo się mówi o zmianie ustawy narkotykowej, propozycjach... Romeo (ten starogratkowy, zwolen I nie zmienia się nic (1) http://www.youtube.com/watch?v=3h0dCd9V1dM&feature=related bo tak c CO PIĘĆ LAT (1) W całym Brzeźnie jest gorzej niż w ubiegłym roku. Na jezdniach i chodnikach... Grzegorz Rymopis JAK TO W PUBIE (1) W Budce jedzą piją fajki palą. Ten i Ów Biesiadnik zabawia się z Lalą.... Grzegorz Rymopis k...a! wiosenne prze.. (1) -przesilenie wiosenne mnie dopadło,nic mnie się nie chce,nawet piwo przestało... dzielny Ankieta skierowana do młodzieży (1) Witam, jestem studentem UKSW w Warszawie na kierunku Politologia,... Anomen Wstydzę się być polakiem (4) podwyżka goni podwyżkę,świadczenia emerytalno rentowe i pensje pracownicze... mario185 Zarobki w PRYWATNYM PRZEDSZKOLU (5) Mam pytania do osób pracujących w prywatnych przedszkolach w Trójmieście:... kawka To już oficjalne - napadamy na Mansona! (60) W niedzielę. Ktoś ma ochotę się przyłączyć? Dołączą Kurt i Agusia, oraz... Stvoriczko