nowy wątek (1) Słuchajcie tego na dobrym audio. Wyłączając wszystkie zmysły z wyjątkiem... c przed chwilą rozpoczęła się (9) astronomiczna WIOSNA wszystkiego dobrego, kochane zwierzaczki... hobo ZDRADA (21) Rzucę dość komercyjne pytanie....ale od jakiegoś czasu toczy się u mnie w... lajcik4
Gostek miał rację. (7) "Mówię: Pamiętam, kiedy siadywaliśmy Na rządowym podwórku w Trenchtown... c Dlaczego pozostalismy w XX wieku?? (1) Na forum aktywnie o problemach Kraju produkuja sie forumowicze. Wiec moze... marekkopala zakaz parkowania na Chmielnej - zapychanie kasy miasta- "brawo" Skuras (2) urząd miejski po cichcem postawił zakazy parkowania na odcinku Chmielnej koło... kierowca uwaga uwaga! (5) mam potrzebę zalinkować http://www.youtube.com/watch?v=YJ2_q5wuTyc c Wchodzicie na własną odpowiedzialność. (16) O, tu macie. http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0 Możemy się... Stvoriczko Se aż założe nowy sabdżekt (4) Gdyż nastrój mam wyborny na tyle, że krew się mnie gotuje w żyłach i aortach.... c LATO NA TARASIE (1) Cóż- lato spędzone na tarasie, ma na pewno mały zasięg. Choć balkon jest... Grzegorz Rymopis jest 21 minut po północy (2) a to oznacza, iż właśnie rozpoczęła się... hobo przed chwilą rozpoczęła się (1) astronomiczna WIOSNA wszystkiego dobrego, kochane zwierzaczki... hobo jest 21 minut po północy (1) a to oznacza, iż właśnie rozpoczęła się astronomiczna WIOSNA !!!... hobo pytanie do byłych i obecnych pracowników TP (1) Co sądzicie o tej pracy, organizacji , liderach , na jakiej jesteście akcji i... Pat TP SA vs TRANSCOM (2) Może ktoś ma większe doświadczenie?- Powiedzcie Transcom czy CC TP S.A?... aniucha Co gubi Polakow?? (8) Jestesmy popapranym Narodem, pazernym, chciwym. Jednak czekajacym na... marekkopala Mówimy NIE! umowom śmieciowym! (1) Pielęgniarki na samozatrudnieniu? Urlopy? Praca w normalnym wymiarze godzin?... raman70 HostShare.PL - Hosting Reseller (1) Firma HostShare.PL to dostawca usług hostingowych. Oferujemy kompleksowy... HostShare.PL czy to prawda o wampirze z Bytowa? (6) czy coś sobie wymyślili?... zdenerwowany Czy OFE to jest O fe...? (12) profesorowie balcerowicz, rybinski /czyzby udzialowcy OFE jakiego?/ wczoraj... marekkopala