mój kotek ma strzelającą sierść (8) Czy ktoś z Was wie co można zrobić kiedy kot się elektryzuje? strzela... alantoina Prośba do wszystkich użytkowników forum :) (7) Moja wielka prośba do Was! Zagłosujcie na moją fotkę w konkursie Allegro... Tomek NIE DZIAŁA MI INTERNET (4) CO MAM ZROBIĆ ABY POŁĄCZYĆ SIĘ Z INTERNETEM? BO NIE WIEM :/ TTT
JAK Z TAKIMI DZIADKAMI MOŻNA WYTRZYMAĆ? (12) A moja babcia mówi do mnie: "Dziunik, już nie moga na ciebie patrzać!... ELKA Mieszkania (1) Powiedzmy sobie szczerze - nikt z nas nie ma miliona złotych luzem. Dla kogo... SK. ankieta - księgarnie internetowe- pomocy (4) proszę o wypełnienie niniejszej ankiety, jest mi potrzebna do pracy... renata czwartek (27) robie z kolegiem urządzonko do spritu marty Nie daj się złapać! To podstawa! (2) "Marek Rząsowski - rzecznik prasowy - przyznał w lokalnej telewizji, że... as O co chodzi?? (4) Tlamsi sie nas co lepsze, jedno czy dwu dniowe wybory parlamentarzystow o tym... marekkopala Trójmiasto w monopoly (1) Od jakiegoś czasu można głosować na trójmiejskie miasta, które niebawem ukażą... Sołtys w dzień żołnierzy wyklętych (3) Dla najemnych Judaszów Bolszewickiej bestii Nie będzie przebaczenia. Nie... hobo Forumowicze do boju!!!??? (5) Kazdy z forumowiczow ma wlasny sposob patrzenia na wydarzenia w Kraju. Jednak... marekkopala NOOO I TO JEST WSZYSTKO ? (1) Po przeczytaniu wywiadu z Miedwiediewem, nooo- niestety nadal niemal nic nie... Grzegorz Rymopis BIAŁY PŁASZCZ Z CZARNYM KRZYŻEM (1) Biały płaszcz z czarnym krzyżem noszony był na zbroi. Przez cały Boży rok-... Grzegorz Rymopis bycie kasjerem (150) dzisiaj będąc w pracy obsługiwałam stałą klientkę. była z córką. kiedy... kasjerka z carrefour na rogalińs Pracownicy TP (1) Czy nie drażni Was że idąc ul. Długą przed drzwiami TP stoją pracownicy i nie... Szczypiorek Totongi nie udzielił pomocy (9) Zmarł bo lekarz nie udzielił pomocy? Mogileńska prokuratura prowadzi... @na UPC - problemy z internetem (24) Korzystam z usługi łącza internet w UPC. W dniu wczorajszy (26.01.11) po raz... propser OD WÓDKI- ROZUM KRÓDKI (3) Od paliwa lotniczego- szybko pożegnasz się z kolegą. To paliwo nie jest... Grzegorz Rymopis kredyt pod zastaw auta (1) Może ktoś jest zorientowany i doradziłby mi taki kredyt ? Marek