Regał na cd (9) oddam za free w dobre spragnione dłonie. Kolor czarny + matowe sreberko.... c Ochlapani na przystanku (5) Witam. Zachęcam wszystkie osoby, które tak jak ja dzisiaj, ok. godziny... Kryśka co sądzicie o maskach ochronnych ? (4) w wawie je noszą, sporadycznie ale noszą. ze względu na coraz częstsze... sylvusiax
a właściwie, czemu nie... (23) http://www.youtube.com/watch?v=MgxKm2k342g&feature=fvst uwielbiam ten... ćma barowa A Dziewczyna długopis nosi przy Uchu (1) W Szałasie, tradycjonalista macza pióro w tuszu. Długopisu przecież ma... Grzegorz Rymopis Gdzie szukac pracy w Gdańsku ? (6) urzędy i pośrednictwa pracy juz odpadają ogłoszenia w internecie dalej nie... taka sobie ja taka sobie ja (1) Firma Polita w hipermarkecie real przy ulicy Kołobrzeskiej jest nie... taka sobie ja EROTYCZNY SKLEROTYK (1) Siedząc za komputerem pewien sklerotyk, chce napisać sprośny erotyk. Jeśli... Grzegorz Rymopis SKM - pozew zbiorowy? (16) Czesc, czy ktos z Was - szczegolnie do osob zorientowanych "prawnie"... michal Pociąg z Gdyni do Kościerzyny odjedzie z opóźnieniem... (9) To nie tytuł bajki, tylko zwrot, który najczęściej można usłyszeć na gdyńskim... Thomas123 winny rząd (3) ja pracowalem w carrefpur na rogalińskiej. dziwne jest kierownictwo w tym... Szakal PROŚBA (11) MANSONIE ,PODRZUĆ SKONDYK WZIOUEŚ ALTERNATYWNE ZAKOŃCZENIE TRYLOGI ,BO SIE... MARTINEZMIK współczue Ci (6) za głodowe pensje wymaga się uśmiechu do klienta,przyjmowanie ich... twórzcie związki zawodowe Dlaczego polacy mają tak ostro nasrane? (6) ...i ze wszystkich cech dzisiejszych czasów konsumpcjonizmu wybraliśmy tylko... Nierzyt Krtani house, 2prints itd, itp. - Gdańsk, Pani Karolina i spółka (1) Włos się jeży na głowie czytając o Państwa doświadczeniach z ww. firmą, która... Daga renkom czy ręką (1) Większość sprzedawanych przez nas części pochodzi z demontażu, nie są... marty SLAG BY TRAFIŁ (3) TĄ NOWĄ STRONĘ TRÓJMIASTA,TYTUŁY ARTYKUŁÓW POWTARZAJĄ SIĘ W RÓŻNYCH DZIAŁACH... ROZCZAROWANY Wzrost cen biletów metroplitalnych (1) zniżki dla studentów w 2011 roku śmiech na sali na trójmiasto.pl oczywiście... 1`strhber CZY JEST TAKI SZPITAL ? (3) Czy jest taki szpital, w którym- Personel , do pacjenta... Grzegorz Rymopis ale fajnie, to się naprawdę dzieje! (3) ludzie się naprawdę oddolnie organizują. coś wisi w powietrzu. czeka nas... hobo (na urlopie, żeby nie było,