molo - krotkie pytanie (15) Witam. Razem z Mateuszem zastanawialiśmy się, gdzie jest molo. Czy ktoś... Ania :) BASIA RADZI, ABYM SIĘ NIE BAŁ - (1) BASIA RADZI, ABYM SIĘ NIE BAŁ - - pisać krótkich wierszy. Ja się nie... Grzegorz Rymopis ZAKOCHANY PO USZY : (1) ZAKOCHANY PO USZY : Ojej Po Jej Grzegorz Rymopis Grzegorz Rymopis
KONIEC, O BOŻE- krótki, ALE KONIEC (1) KONIEC, O BOŻE- krótki, ALE KONIEC Wierszy jest cała fura, lecz głównie... Grzegorz Rymopis Dokonując wyboru (4) Spotkałam raz biorcę masowego bierny nie był czytał i zapytał: "Czy... *Kropeczka Sh.t, where!... :( (1) So..... where is toilet? Hehe))) Joke, relax ;) Thank for all WikiFunna reanimacja przerwana zgon 21:07 (6) wioski dzieciństwa spalone napalmem. poświaty to nie były ogniska. z... *Kropeczka Kocham PKP (1) http://www.e-gory.pl/index.php/201011173231/Aktualnosci/Imprezy/Pociagiem-w-N... Marseille Olsztynek (1) Witam. Jechał ktoś może przez Olszynek ostatnio?? Jak wygląda droga? Jest... tomek PLAN PRZYJĘTY : 25 PO 22 (1) Inaczej to być może, już za chwilę, byłoby jeszcze gorzej i wynosiłby dwa... Grzegorz Rymopis od deski do deski (11) Podobno książka jest gruba, ze spisem treści, przedmową i posłowiem.... *Kropeczka BAJKA O STANIE WOJENNYM (1) Stan Wojenny, Zomowcy i ich pałki- przecież to jest rodzaj strasznej bajki.... Grzegorz Rymopis parking MUSI przy ul. Gospody (1) Dziwię się swoim parkingowym sąsiadom. Płacą ale nie wymagają. Parking jak... ws pizza gdynia (3) zdecydowanie najlepsza pizza jaką jadłem mrw111 Jak mi brak słów (4) Brakuje mi słów, a tyle chcę powiedzieć. Świat mi się zagubił, nie wiem co... ktosik Pomagajmy sobie nawzajem (1) Apel !!! Zwracamy się z bardzo gorąco , serdeczną i ogromną... 2lipsk CuD (1) zalogował,m się Płynę Ja napradwdę k***@ płynę.... ~~c~~ MASA – TO KASA (1) Pojedynczy osobnik pod razami się wije. - W jednego wroga łatwiej się bije.... Grzegorz Rymopis psie kupy (4) > "...dopiero jak zejdzie śnieg wychodzą polskie przebiśniegi czyli psie... sadyl Związek Artystów Plastyków NIE POTRAFI ZARZĄDZAĆ!!! mnieniem publicznym! (4) a co dzeje sie z Galerią na ulicy Piwnej????? Związek Polskich Artystów... nowak