Związek Artystów Plastyków NIE POTRAFI ZARZĄDZAĆ!!! mnieniem publicznym! (4) a co dzeje sie z Galerią na ulicy Piwnej????? Związek Polskich Artystów... nowak ARGUMENT (1) „Jeśli nie, to sam se gotuj obiady”. ( A na pewno wie, że nie... Grzegorz Rymopis MIARA (1) Dobry wiersz, to ciąg porównań, czyli alegoria. Kiedy wszystko chcesz z... GRZEGORZ RYMOPIS
PO PROSTU (1) W stosunkach Polski z Rosją- powoli wychodzimy na prostą. Siła NATO, jest... Grzegorz Rymopis gdzie to ja nie byłem,czego nie widziałem (18) http://www.youtube.com/watch?v=wzCaowoZg_A dobrze się wsłuchajcie marty Siedzę z oczami jak spodki. (24) Ktoś mi się włamał do głowy i stworzył mnóstwo portretów pamięciowych. No jak... Stvoriczko Restauracje, puby, knajpy w których można zapalić. Pilne (2) Witam. Szukam jakiś miejsc gastronomicznych, w których można zapalić- albo... michalch123 ALEŻ NIE, ALEŻ SKĄD (2) Jeśli zawsze w pierwszym wersie podaję : Kto i skąd. To czy to naprawdę musi... Grzegorz Rymopis Grafika komputerowa (2) Witam ;) Chciałabym zasięgnąć informacji od osób, które coś wiedzą na ten... Magda hotel heweliusz - skandale, opinie itd. (2) zbieram wszystko na temat hotelu heweliusz, jeśli znacie jakieś historyjki,... żerdlaskner Spowiedź (1) Wszyscy razem mieszkańcy w Łobzowie, przed Bożym Narodzeniem odbyli... Grzegorz Rymopis sklep w gdańsku z nietypowymi piwami. (1) Witam! Szukam sklepu w Gdańsku gdzie mogę dostać piwo Lwowskie/Lwiwskie... bsg2 sklep pokrowce/futerały do telefonów. (1) Witam! Poszukuje jakiegos dobrego i niedrogiego sklepu z pokrowcami do... cad9 TAK GOSIEKU- Z TOBĄ LEPIEJ BYŁO (1) Tak Gosieku- z Tobą lepiej było. (Teraz pewnie zadzwoniłbym do Ciebie).... Grzegorz Rymopis drukarnie online (2) hej znacie może jakieś dobre i tanie drukarnie on line? dandys URSZULA KOCHANOWSKA (1) „Gdy po śmierci w niebiosów przybyła pustkowie”. Bóg długo... Grzegorz Rymopis ALIMENCIARZ (1) Za dobroć człowiek jest w niebie. Swą Misję spełnia jeszcze lepiej. Gdyby... Grzegorz Rymopis Chopin- JAZZMANem (1) Jak wiadomo, Chopin komponuje i gra, tylko na fortepianie. Gdy będzie... Grzegorz Rymopis Parkometry w Gdyni (26) Na Jana z Kolna już są ale, Pan Prezydent nie jest już moim prezydentem ani... agat Bóg się rodzi ? (1) Lepiej blisko nie podchodzić, gdy ogień z wodą się godzi.... Grzegorz Rymopis