Wieje halny (3) Rusz się, wstań słyszysz!! zaraz Ci pomogę moja dłoń… co ci jest... ~~c~~ KOCHAM MOJĄ ŻONĘ (3) CELINKO KOCHAM CIĘ, JESTEM SZCZĘŚLIWY. Życzę wszystkim wiele wspaniałych dni,... szczęśliwy WIELKI dyskretny PODRYW (1) Do Damy przy stoliku mówię : kopsnij szluga. Przy tym subtelnie do Niej... Grzegorz Rynopis
WIELKI, męski, LOT (1) ( Lepiej samemu zmywać gary, niż żyć nadal nie do pary.) Każda Mężatka na... Grzegorz Rymopis Z czym wam się kojarzy Gdynia? (4) Mi kojarzy się z: - skrzyżowaniami często wymagającymi improwizacji i... Sebby na godziny (2) Znalazłem się w nietypowej sytuacji w związku z czym poszukuję mieszkania... easyjoe MAM NA SPRZEDAZ NOWA SPODNICE RESERVED ZA JEDYNE 45 ZL (1) INFO I FOTKI POD ADRESEM :)... WIOLETAAA muzyczne zaduszki (18) jeśli nic się nie wydarzy, to wieczorem z butelką kadarki z dobrego rocznika... hobo bzdety (1) Jechałem dziś skmką do Gdańska, zapomniałem zabrać coś do czytania i tak... c motyla noga, kurcze pióro i w mordę jeża... (19) eee... nic ważnego jak zwykle ;) zwyczajnie uwielbiam taką pogodę :)... ćma barowa Poszukuje osoby która wykona dla mnie kilka portretów (1) Witam szukam osoby która wykonała by dla mnie kilka portretów dowolnym... Adam Kowalczyk To sie robi po pracy (1) Czy Wy tez macie takie dobre stosunki z kolegami z pracy i w wolnej chwili... boszko Zapraaszam ;d (1) http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-telefon-t190964,1,100.html d-_-b RODZAJ SŁOWNEJ IGRASZKI (1) Na szczęście żem się obudził. Tak ja chcę pisać dla ludzi. Limeryk- po... Grzegorz Rymopis COCCODRILLO Madison - czy ktoś tam pracował ??? (5) Czy wiecie coś na temat pracodawcy z Centrum Handlowego MADISON sklep... xxx Brzezno (99) do: Plagiat Możesz mi przyblizyc ciutke te koncerty? Kiedy sa i gdzie i kto... Mira HOTEL PÓŁNOCNY - aktualne opinie (1) Czy warto wyprawić tam wesele? Czy może ktoś tam był na przyjęciu i ma... katikati potrzebny dobry pomysł do projektu miejskiego (5) Znacie jakieś fajne, nieznane, nieodkryte lub interesujące miejsce, w którym... mietuska Rozmowa o pracy w prostytucji. (2) Jak w temacie. http://i51.tinypic.com/103djic.jpg Anna_n Trzymajta się ciepło. (68) Się chciałem pożegnać z Wami. (bo tak wypada???) Fajnie było tu pisać.... ~~c~~