posmęcę sobie skoro już wstałem o 7ej (12) "I jeszcze wąsacza olewam na zdrowie Prymasa w lampasach, komuchy nie lubię"... hobo Magicznie (1) wyciągam ręce w poszukiwaniu różdżki by wypowiedzieć zaklęcie znalazłam... *Kropeczka wspomóż życie studenta (7) Dzień dobry! Jestem studentką pierwszego roku na UAM. Chciałabym się zwrócić... gość
Dementuję, że koty jedzą tylko jak są głodne. (46) Czasem - tak jak dziś z rana - boję się mojego kota. test... c Condottiere (1) Condottiere Condottiere to dyplomatyczna gra PBF w realiach renesansowych... Kondotier Z cyklu: rzeczy, które nas ominęły.... (7) nie wiadomo jakim cudem. Nie wiadomo jakim cudem ominął mnie Hamlet... Stvoriczko Z INNEJ BECZKI (9) Mam pytanie czy może ktoś z was lub znajmomych miał problem ze spłatą kredytu... B. Słucha ktoś z "Was" winyli? (3) Mam kilka Niemena, Stana Borysa, Czerwonych Gitar, Skaldów, Kunickiej itd.... ~~c~~ Meteogram czyli kilka zabawnych kresek i plamek (5) ...bo ciągle mi się gubił link do tego szwajcarskiego wynalazku: Dla... mixer POPISOWA WAŻKA (1) Pewna ważka z Indii leci do Afryki przez Ocean Indyjski i Atlantyk.... Grzegorz Rymopis lockerz (1) Witam wszystkich, chciałbym wam przedstawić bardzo ciekawą stronę jaka jest... bany41 arcy ciekawy (2) program o okolicznościach śmierci gen Sikorskiego emitują na tvn, dobrze... c hyde umiera (23) Manson, przemyśluje o jutrzejszym odśnieżaniu, bo mimo, że przepowiedział,... ~~c~~ Skuteczne odzyskiwanie należności (2) Skuteczna ochrona przed niewypłacalnymi kontrahentami oraz bezprowizyjne... xedos dziwny dzień (1) rano włączyłem gg i jeden znajomy z listy miał opis "strefa rockandrolla... hobo wypasiona fura ... tuning z (1) http://picasaweb.google.com/lh/view?feat=tags&psc=G&filter=1&tags=Poland#5386... cienias RODZINA ... (16) A... lat 86 , rozległy udar lewej półkuli mózgu (niedowład prawostronny,... NitkaN DO WSZYSTKICH OL !!! (1) DO WSZYSTKICH OL !!! Gdańsk 14 LUTY motto :... Grzegorz Rymopis Strefa rokendrola wolna od angola (3) Dziś wyjątkowo, moim zdaniem udana. Przeróbki, parodie i najdziwaczniejsze... Stvoriczko wypasiona fura (4) hahaha. chyba dres za dużo kupowanej hurtowo amfy wciągał, a za mało... hobo