Odsnieżanie samochodu... (3) http://www.youtube.com/watch?v=9RQDIc smok Hahahahahahahaha!! (3) translationparty.com/#6149534 wyrzuciłam www żeby się głupia blokada... Stvoriczko kto sie nudzi???? (10) Koniec nudy... OVO klub inny niz wszystkie - sprawdź sama... miśka
zanim odlecisz (6) No w mordę, czy to logistycznie takie trudne, czy finansowo nie podołali z... ranny pantofel sens istnienia (18) Pod płaszczem nocy i peleryna z gwiazd wędruje on. Odizolowany od... *Kropeczka Czuję się zagubiony ;)) (7) hahaha no poważnie, ale po kolei. Otóż dziś w środku nocy przypomniałem... ~~c~~ Archeologia (2) Czy ktoś w zeszłym roku zdawał na archeologię na UG , ile było chętnych na... maturzysta 2010 TRZECI JEST MAŁY, LECZ JAK WĄŻ ŚLISKI. (2) Obaj już wyciągają swoje tęgie kije. Trzeci jest mały, lecz jak wąż... Grzegorz Rymopis Auta... (21) C, sluchaj, tu w warsztacie byl taki Phantom...... a d a s Kto kliknie? (1) http://www.khanwars.pl/?recruit=3H18818 Z góry dzieki i zapraszam do... pppppp FRASNYK (2) Gdzieś daleko między prawdą a Bogiem. Skoro mógł Asnyk, to i ja mogę.... Grzegorz Rymopis Drastyczne. (6) www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition-English.php Ostrzegam, film jest... Stvoriczko pewna wkurzająca mnie opinia.. (30) zajrzałam właśnie do wątku "szukam faceta 60%" czy jakoś tak.. i zetknełam... >>Julia Sądy jak za PRLu (2) Sfabrykowany wyrok sądu w Sopocie. PRL w czystej postaci!... Klaudi FrAPEL (1) Fraszka nie musi trzymać się żadnych zasad, byle tylko rymy były PIERWSZA... Grzegorz Rymopis szanowny panie wojciechu mannie... (5) co pan robi jeszcze w tym bagnie? -chciałoby się zapytać. kiedy po marcu 1968... hobo Nowy Rok (1) Dla mnie to nic. Nowe millenium, nowy wiek czy nowy rok. Dla mnie to jeszcze... *Kropeczka Sylwek minął a... (1) "Kac moralny na dwa lata" (hardkorowe eskapady alkoholowe) majcy kaca TĘSKNOTA DO MIŁOŚCI (2) W łóżku nikt o drugim nic bliższego nie wie. Tutaj nigdy nie dochodzi do... Grzegorz Rymopis CZY TO PRAWDA, ŻE- (1) CZY TO PRAWDA, ŻE- Fraszka nie musi trzymać się żadnych zasad, byle tylko... Grzegorz Rymopis