książeczka sanepidowska , lekarz pracy ? (4) ile kosztuje wyrobienie ? tyryryryr pojawiasz się jak świt... (6) Pojawiasz się jak świt, choć wiem, że będziesz i tak każde twoje... *Kropeczka 50 Powodów dla których warto być facetem... (4) 1. Rozmowy telefoniczne załatwiasz w ciągu 30 sekund. 2. Większość osób... no co
KARMA OKAZJA TANIO (2) Sprzedam BARDZO TANIO karme dla kota.W skład oferty wchodzi: Karma sucha:... emilia87.r@wp.pl Czekam (5) Nad brzegiem Twojego Morza Siedziałam pisałam imię Na ziarnach piasku... *Kropeczka A kiedy tęsknię (21) Tam gdzie jesteś pewnie jest dzień w złote plamy słońc Pewnie śmiejesz... *Kropeczka myśli nieuczesane (7) Dzisiaj gdy nie kocham gwiazdy kłamią *Kropeczka Jednak jestem (1) I nie myśl nigdy albo prawie nigdy że gdy mnie nie ma słowem znakiem... *Kropeczka MIDGE URE - koncert w Polsce (2) Agencja Artystyczna Kabaret organizuje w dniu 22.11.2009 r. koncert Midge Ure... a.artystyczna Polskie Koleje ale Prezydenckie (2) Pociągi nadal się będą spóźniały, bo Prezydent się nie zgodzi na... Grzegorz Rymopis cisza (2) I cisza mówi gdy chcesz ją słuchać nawet krzyk zagłuszy swą wymową bo... *Kropeczka wieczorny niebywały przebłysk istnienia (3) zacumowałam pokornie między ciszą a twoim oddechem na chwilę... *Kropeczka Przebudzenie (3) w zaspie sennej ciszy wtulona w poduchę różowo malowaną usnęłam... *Kropeczka ja chce leppera oraz disco polo (4) oskarzam sie ordynacky iPhone (2) Planuje kupuc sobie iPhone'a w USA. Czy ktos sie orientuje, czy telefon... tomala pensje recepcjonistów (2) hej, czeka mnie rozmowa kwalifikacyjna w hotelu w Gdańsku, ale mam problem z... Zosia UWAGA ZŁODZIEJE (3) DZISIAJ W NOCY UKRADZIONO MI SAMOCHÓD VWT4 O NUMERACH REJESTRACYJNYCH GBY... jawor u skrzypka (10) Witam, chodzi mi o pizzerie na przymorzu. Poprzednie laski ktore tam... F. Myjnia toples w 3 miescie (2) Istnieje taka myjnia samochodowa u nas? Adam szukam !! (9) szukam osoby która wziełaby dla mnei kredyt . oferuje 5% warości kredytu .... xxxxxxxxxxxx