myśli nieuczesane (7) Dzisiaj gdy nie kocham gwiazdy kłamią *Kropeczka Jednak jestem (1) I nie myśl nigdy albo prawie nigdy że gdy mnie nie ma słowem znakiem... *Kropeczka MIDGE URE - koncert w Polsce (2) Agencja Artystyczna Kabaret organizuje w dniu 22.11.2009 r. koncert Midge Ure... a.artystyczna
Polskie Koleje ale Prezydenckie (2) Pociągi nadal się będą spóźniały, bo Prezydent się nie zgodzi na... Grzegorz Rymopis cisza (2) I cisza mówi gdy chcesz ją słuchać nawet krzyk zagłuszy swą wymową bo... *Kropeczka wieczorny niebywały przebłysk istnienia (3) zacumowałam pokornie między ciszą a twoim oddechem na chwilę... *Kropeczka Przebudzenie (3) w zaspie sennej ciszy wtulona w poduchę różowo malowaną usnęłam... *Kropeczka ja chce leppera oraz disco polo (4) oskarzam sie ordynacky iPhone (2) Planuje kupuc sobie iPhone'a w USA. Czy ktos sie orientuje, czy telefon... tomala pensje recepcjonistów (2) hej, czeka mnie rozmowa kwalifikacyjna w hotelu w Gdańsku, ale mam problem z... Zosia UWAGA ZŁODZIEJE (3) DZISIAJ W NOCY UKRADZIONO MI SAMOCHÓD VWT4 O NUMERACH REJESTRACYJNYCH GBY... jawor u skrzypka (10) Witam, chodzi mi o pizzerie na przymorzu. Poprzednie laski ktore tam... F. Myjnia toples w 3 miescie (2) Istnieje taka myjnia samochodowa u nas? Adam szukam !! (9) szukam osoby która wziełaby dla mnei kredyt . oferuje 5% warości kredytu .... xxxxxxxxxxxx Zobacz! informacje z Twojego podwórka (2) Trójmiasto posiada dwa kierunki studiów, które uznaje się za jedne z... Dionizy słowa (3) http://www.youtube.com/watch?v=aVs6oAnaTjI ćma barowa korepetycje (1) Zaczął się rok szkolny, pora pomyśleć o zajęciach dodatkowych dla dzieci .Co... Maria fajne zdjęcie (3) abstrahując od samego sporu, który opisuje tendencyjny artykuł, to na widok... hobo everything (6) właściwie to jest tak ludzie śnią potem się budzą i to by było wszystko... *Kropeczka cześć jego pamięci (4) ... hobo