Dostawcy Internetu (1) Jestem studentką która ma zamieszkać na ulicy Tysiąclecia i mam w związku z... becia Czy ktoś chce zmienić OFE na AXA OFE? (1) Ci co chcą - proszę o maila: trivia1@o2.pl adrienne czynni emeryci (2) Oszczędności w zbędnym zatrudnieniu szukamy wszyscy, jednak jak się okazuje... mietek
Hurtownia Materiałów Budowlanych!!! (1) Witam zapraszam wszystkich do firmy Projekt w Bojanie;-0 Atrakcyjne ceny i... milagros KOLEJ NA POCIĄGającą wpadkę : (1) W ekspresie jechali nietłoczeni podróżni, a, jak wiadomo, ludzie są... Grzegorz Rymopis : (2) no dobra, jestem na miejscu. z tym łagrem nie przesadzajmy, jest luksusowo.... ćma barowa FRASZKA : MUZEALISTA CZY MUZEALNIK (1) Facet, który często chodzi do muzeum- czy inaczej pęta się bez celu? W... Grzegorz Rymopis ' (5) Właśnie skończyłem oglądać film "The reader"/Lektor Stephena Daldry .... ~~c~~ radio hobo (24) dobry wieczór. lista przebojów będzie teraz. na miejscu czwartym, tuż za... hobo zadyma po beach party w Gdyni (6) Ma ktoś zdjęcia lub filmy z zadymy z policją po beach party ? darso MYSZY W CUKIERNI W-Z!!! (1) Często robiłem zakupy w w-zetce ale jak ostatnio widziałem grasujace myszy po... rocknes Szukam zapomnianych, ciekawych miejsc na sesję fotograficzną (8) Cześć! Potrzebuję twojej pomocy w znalezieniu ciekawych miejsc na sesje... Paweł Niewiadomski NAJSTARSZY ZAWÓD ŚWIATA (2) W restauracji siedząc w wielkim tłumie, kelnera zawsze skorumpujesz.... Grzegorz Rymopis European Action on Drugs (1) Witam! Chciałbym Wam przedstawić założenia nowego projektu Komisji... Propagator MARZENIE ŚCIĘTEJ GŁOWY-- NA ROWERKU TRÓJKOŁOWYM (1) Ależ zdrowy człowieku, jakżeż ja będę życiem się cieszyć- gdy wreszcie... Grzegorz Rymopis PAŃSTWOWA MIŁOŚĆ : (3) PAŃSTWOWA MIŁOŚĆ : No i jak tu kochać takie Państwo, które dopuszcza... Grzegorz Rymopis Problem z noga. (2) Witam, 3 tygodnie temu po skoku na rowerze z dosyć wysokiej hopy! rozbolała... konrad1906 MARZENIE ŚCIĘTEJ GŁOWY : (1) Ależ zdrowy człowieku, jakżeż ja będę życiem się cieszyć- gdy... Grzegorz Rymopis UDANA KOBIETA DOJRZAŁA (1) Dobrawa wychodząc za Mieszka była kobietą dojrzałą. Cóż- czas gonił i... Grzegorz Rymopis Klub Studentów Architektury (1) W K.S.A.-. i herbatkę z rumem student dostanie i ambitne napisy tutaj... Grzegorz Rymopis