taxi z lotniska (1) jaki jest przyblizony koszt taksowki z lotniska na świbno, dzieki jan Disco-Polo Trzech Tenorów ? : (1) Na całym świecie, bo i Obama i Miedwiedjew i Wałęsa- to wybitni ludzie a... Grzegorz Rymopis Formuła1 w Gdyni!!! (2) Głosujmy na Gdynie na stronie www.torformuly1.pl To jest wielka szansa dla... gdynianin
jak sie umiera w gdansku... (4) to co sie stalo dzisiaj w nocy przekracza ludzkie pojecie.moj tesc zmarl o... adamski LICZY SIĘ TYLKO TWOJE CIAŁO (1) Jednego serca zawsze ci mało, gdy chodzisz z podniesioną pałą.... Grzegorz Rymopis pole namiotowe (3) Mógłby ktoś polecić jakieś dobre pole namiotowe w Trójmieście? lub troche... emilciaa Sony Ericsson XPERIA X1 (3) Witam mam pytanie. w ktorym z salonow z telefonami dostane od reki (bez... misiek WSZYSCY KOSZĄ ŚWIEŻĄ ZIELONĄ TRAWKĘ : (1) Pewna świeża i zielona ale ostra kosa, po domu chodzi całkiem bosa.... Grzegorz Rymopis sa takie sprawy ktore mnie wzruszaja (1) na prxzyklad sprzedajacy na allegro ktory ma takie oferty. ja se teraz... hobo Gdańsk przez plakaciarzy wyglada jak trzeci świat. (1) "Plakaciarze to śmieciarze! - pod takim hasłem grupa łodzian walczyła z... m1 idę... (4) ...albo nie idę http://www.youtube.com/watch?v=by_wIcIG6cs hobo www.remus.art.pl (100) Zapraszam do galerii plakatu/ilustracji/pocztówek www.remus.art.pl remus Reperuś (2) Pewien Reperuś z Łozów w części wschodniej, szybko naprawia każde spodnie.... Grzegorz Rymopis PLICHTA TO OSZUSCI (2) pekla mi opona w skuterku zadzwonilem do plichty gdyz byl on tam kupiony... rocknes Gdyńska plaża - pijalnia piwa . (1) Z terenu gdyńskiej plaży zabrano około 1/4 powierzchni gruntu na potrzeby... driver-21 na plaży urzęduje właściciel który nie udostępnia bezpłatnie toalety (3) Dobre jedzenie, dobre piwko, a po wszystkim wg wstazań unijnych i... Autor Parkometry!!! A gdzie ścieżki rorwrowe nad morzem??? (1) No tak faktycznie w Gdyni przestaje się robić dobrze dla mieszkańców!!... zawiedziony SEKS; z hybrydowym napędem NISKIMI węglowodanami, to tak !! (3) C H L E B. Przepis WZORCOWY wypieku CHLEBA typu KR-IRL (mini chlebki).... TamaraQuinn trochę się naszukałem. (2) ale jest. należy wejść tutaj: http://www.myspace.com/pawszymanski i po... hobo stocznia remontowa gdansk (1) czy orientuje sie ktos gdzie jest ubespieczona od oc stocznia remontowa... vw2004