"Efekty uboczne" - dedykowane wszystkim babeczkom ;) (5) www.seemoresideeffects.ca/ (koniecznie z dźwiękiem) Endżoj :) Stworek 10.000 wyświetleń w Doch-Jo.pl (1) Sprzedam w serwisie Małego Trójmiasta Kaszubskiego - Doch-Jo.pl miejsce... doch-jo.pl INSTRUKCJA OBSŁUGI UNIVERSUM TV (2) MODEL FT 7117 czy ktoś wie jak ustawić propgramY??? ssandy1@wp.pl
Urocze :) (9) http://gastrofaza.blogspot.com/ Stvoriczko zróbmy coś z tym (1) spore poruszenie i rozżalenie wywołała ostatnia wiadomość z kochanego ztm zkm... j_anka CHYBIDAR (1) Na urodziny znów komplet kosmetyków do mycia, tfu- one chyba starczą do... Grzegorz Rymopis Sopockie Referendum (2) SOPOCKIE REFERENDUM - TO NIE JEST WYDARZENIE LOKALNE! Zbliża się... Klaudi A to wierszyk o volksdeutschu: (92) Kto ty jesteś? Folksdojcz mały Jaki znak twój? Chlebuś biały Kto Cię... grzyb międzypalcowy SMAK GWIZDANIA (1) SMAK GWIZDANIA : Wczasowicz nad jeziorem słyszy wody plusk- to kolega z... Grzegorz Rymopis SĄDZIŁEM, ŻE W MAJU – PÓJDĘ DO RAJU : (1) Dla Niego to pewnie nie gra roli, że operacja się odwleka. Doktora nie... Grzegorz Rymopis Dowód dla Ćmy (7) http://www.norastwora.republika.pl/babska autoszkola 1.jpg Ha! a tutaj... Stvoriczko KORZENIE (1) Jeśli samemu w łóżku smutno Ci Boże, - to najlepiej weź się i ożeń. Bo... Grzegorz Rymopis EMERGENCY 4 (1) CZY wiecie może czy gra emergency 4 pójdzie na VISTE? Z góry dziekuje dymek remont na skrzyzowaniu opackiej grunwaldzkiej i pomorskiej (7) jest 1.22 w nocy, remontują drogę, od tych maszyn caly blok sie trzesie, mam... vex to jednak moja ulubiona gazeta (1) niesioł stwierdził, że rzepa to organ pisowski. a ja pisu w dużej części nie... hbo POCHODY (3) Dawniej to była władza- - co na pochodach za darmo piwo dawała, bo człowiek... Grzegorz Rymopis psy na plaży (14) Wszem i wobec wiadomo że psów na plaże nie wolno wprowadzać nie mówiąc o... Konrad Tuningowa Wojna Północ-Południe - kolejne starcie edycji 2009 - Gdynia, SpeedMania - 17 maja 2009 (1) Największy cykl imprez tuningowych przechodzi do ofensywy. Kurz bitwy... only_the_lonly : (4) uwielbiam taką pogodę. deszcz i silny wiatr, szybko przetaczający po niebie... ćma barowa pękny konik za smsa (1) Kup zdjęcie naszego konika i pomóż dzieciom :) Prościej już być nie może.... aljawor