BO KOBIETA Z NATURY JEST TAJEMNICZA : (1) i liczy się dopiero trzecia lub czwarta, bo druga połowa to czarna... Grzegorz Rymopis udar muzgu - wylew.Pytanie (7) Ostatnio na jednym z forum kłuciłam sie z jedną osobą ja mówiłam swoje że... taka jedna WEDŁUG FIRST LADY (1) Klasyczna ma na imię Kasia, i gdyby Prezydenta wybierano według First... Grzegorz Rymopis
GDZIE znaleźć cmentarze wojenne? (1) Witam, czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć zapomniane/zaniedbane cmentarze... kasia poszukuję (1) Poszukuję dla grupy tanecznej potrzebnego rekwizytu do nowego show, jeżeli... Ania A jak jest- to Sami Oceńcie. (1) Fraszka tak bardzo chce chce być wierszem, jak bardzo Prezydent chce być... Grzegorz Rymopis FRASZKA, KTÓRA CHCE BYĆ WIERSZEM : (2) Fraszka tak bardzo chce chce być wierszem, jak bardzo Prezydent chce być... Grzegorz Rymopis do boju, do boju do boju .... (21) i co dalej ... Jakoś tak dalej to nie bardzo wiem co :) Ale STV, KR, i ĆB... ranny pantofel UMOWA ZLECENIE - PORADŹCIE (1) CZEŚĆ, CZY ORIENTUJECIE SIĘ MOŻE JAK TO JEST NA UMOWIE ZLECENI, GDY... PATI Mossad przejmuje polskie stocznie? (2) Prosimy Czytelników o kopiowanie tego tekstu na innych stronach i forach - a... xcxc BANER NA TWOIM BALKONIE - 150 ZŁ/ 2 TYGODNIE !!!!! (3) Cześć, czy masz balkon usytuowany w ruchliwym miejscu w trójmieście (na... Agata zajebiaszcze (14) doooobre boćki. kochaaaane boćki. ciekawe kiedy jajka się pojawią. wtedy... hobo 2 policjantów przyłapanych na gorącym uczynku (8) jestem w szoku. dnia 16.05.2009 r. ok. godz. 12-13 w przejazdowie stał... duzaglowa "Efekty uboczne" - dedykowane wszystkim babeczkom ;) (5) www.seemoresideeffects.ca/ (koniecznie z dźwiękiem) Endżoj :) Stworek 10.000 wyświetleń w Doch-Jo.pl (1) Sprzedam w serwisie Małego Trójmiasta Kaszubskiego - Doch-Jo.pl miejsce... doch-jo.pl INSTRUKCJA OBSŁUGI UNIVERSUM TV (2) MODEL FT 7117 czy ktoś wie jak ustawić propgramY??? ssandy1@wp.pl Urocze :) (9) http://gastrofaza.blogspot.com/ Stvoriczko zróbmy coś z tym (1) spore poruszenie i rozżalenie wywołała ostatnia wiadomość z kochanego ztm zkm... j_anka CHYBIDAR (1) Na urodziny znów komplet kosmetyków do mycia, tfu- one chyba starczą do... Grzegorz Rymopis Sopockie Referendum (2) SOPOCKIE REFERENDUM - TO NIE JEST WYDARZENIE LOKALNE! Zbliża się... Klaudi