Czego nie dowiesz się z mediów ? (1) Główne media, TVN24, POLSAT, TVP i inne cenzurują wiadomości oraz pomijają... NWOPL Podaruj 1% swojego serca dzieciom z Fundacji Agnieszka (1) Podaruj 1% swojego serca dzieciom z Fundacji "Agnieszka" W 2009 roku... aljawor ech... :) (1) http://www.allegro.pl/item583016651_dzwonek_od_rowera.html ja wiem, że... ćma barowa
WIDOK NA MOSKWICZA (1) Cóż gdy patrzę to za szybą jest ulica, nooo- obecnie to nie ma się... Grzegorz Rymopis PROŚBA O GŁOS (konkurs) (1) mam taką małą prośbę, ponieważ wysłąłam zdjęcia mojej córeczki na konkurs i... knudi Razem (1) Ufnie skulona zasypiam jak dziecko w Twoich wyimaginowanych ramionach... *Kropeczka Ależ odejście ma ta beemka (7) a koleś rajdowiec, czy inny jaki... Wywija, aż wrażenie na mnie zrobił,... ~~c~~ TE-EROTYCZNY SONET : (1) „Jednego serca mi trzeba”- nie więcej. Przecież nie bede... Grzegorz Rymopis twoje wygrane !? (6) Siemaneczko wszystkim , tak się zastanawiam że można poruszyć temat z innej... trojaczek sieśnimisieśnimi (92) stało się. mumio mi się dzisiaj śniło. łysy był czasopodwajaczem a ten z... hobo `TE-EROTYCZNA ŚCIEŻKA ROWEROWA MIĘDZY GDYNIĄ A GDAŃSKIEM : (1) Przecież nie jest znowu taki wielki kawał, więc to jest najwyżej śmiechu... Grzegorz Rymopis PEWIEN WUJEK NA CMENTARZU: (1) Pierwszego Listopada pewien wujek przyszedł na cmentarz, nie wiedział... Grzegorz Rymopis dorsze, kot i moje szanse przeżycia (38) Mam takiego psikuśnego znajomego, co to on w rybach siedzi i mi je na bieżąco... ~~c~~ uwaga uwaga uwaga- na karty bp (1) Citi handlowy ma nie uczciwa panią przedstawiciela z Gdyni na stacji paliw... LILA STUDIA ZACZYNAŁEM ZA GIERKA : (8) Ulicą Broniewskiego przez Gdańsk-Brzeźno do szkoły chodziłem całkiem... Grzegorz Rymopis Pobierz program PIT i pomóż potrzebującym z Trójmiasta (1) Program do PIT - http://www.chsch.org.pl/procent.php Ten program jest... piczern coś na sen? (1) Zwinięta w kłębek próbuję zasnąć lecz sen nie nadchodzi. Błądzę dłońmi po... *Kropeczka taaa (21) Siedzę sobie w tej podziemnej kafejce tuż przy Manhattanie we Wrzeszczu.... ~~c~~ Niepewność (1) gasisz roztrzepotane powieki wygładzasz cierpliwą ręką niepewność... *Kropeczka :) (2) Świetne do porannej kawy.... ~~c~~