fajną chwilę dziś rano przeżyłam :) (3) mini chwileczkę, która eksplodowała słodką zazdrością i wstecznym biegiem... ćma barowa zakladamy klub maluszka (2) Witam serdecznie, Na przelomie marca i kwietnia zostanie otworzony KLUB... Pati Zdrowie (2) Witam mam duży problem ponieważ zachorowałem na szczęscie niewiele brakuje... Barecki
from dry water... (1) 'Aksamitne futro religii Połysk rękojeści noża i monety Świat ograniczonych... ~~c~~ IDZIE JAK Z PŁATKA (róży) : (1) Skoro może iść jak z płatka, na przykład róży, to będę pisał o... Grzegorz Rymopis Zgubiono porfel 03.03.2009 (1) Zgubiono, czarny, skórzany portfel, w okolicach przystanku SKM -... roztargniony U Szkota ulica Chlebnicka, niedziela, około godz. 14 (1) Zziębnięci wpadliśmy wraz z mężem do Szkota, by napić się goracej herbaty.... Gdańszczanka A POLICJA |???????????????????????????????????????? (1) Jeśli do powstrzymania przemocy nie starczy prawo posiadania procy - to o... GRZEGORZ RYMOPIS ŚWIETLISTA oślepiająca REKLAMA (1) Mieszkaniec może przecież wzrok wbić w ziemię- tam gdzie przecież licznie... RRRyyymms jedenaście godzin snu :) (26) nie pamiętam, kiedy tyle spałam czuję się jak po dwytygodniowym urlopie na... ćma barowa ”Trójmiejski Park Krajobrazowy” (1) ”Trójmiejski Park Krajobrazowy” sięga od Gdańska, aż po... Grzegorz Rymopis Angielski w biznesie (1) Jeśli interesujesz się prawem, masz pytania natury prawnej, szukasz... bershka Nie wiem po kiego (14) diabła ludzie wydają tego typu książki o Legii Cudzoziemskiej, jak np. pan... ~~c~~ NAPISY ( ........................ (1) ( w Rejestracji w „Przychodni Kolejowej”) : „zaraz... Grzegorz Rymopis jak to możliwe? (30) jak to możliwe, że takie porządne kino obejrzałem dopiero tydzień temu po... hobo CZAR SZPAR : (2) Tutaj jest mowa o czarach, bo tak w życiu jak i we wspinaczce-... Grzegorz Rymopis Stocznie przyszłością Trójmiasta i Szczecina (2) Stocznie to najważniejsze firmy dla Trójmiasta nie stać nas by pozwolić na... jan Bruksela blokuje stocznię (1) Bruksela blokuje stocznię Chociaż plan restrukturyzacji Stoczni Gdańsk... jan Odtwrzacz mp3, Zestaw głośników logitech, Aparat Fuji, GPS ...... (1) Witam forumowiczów Mam wam do przedstawienia rewelacyjną okazje do... mateusz_p RÓŻA W RĘCE (1) „Trzymając różę w ręce”- idę coraz prędzej. Róża kłuje, kiedy... Grzegorz Rymopis