Gość - ocena (1) Odradzam współpracę z tą firmą. Usługa nie wykonana prawidłowo,brak... Gość Michał - ocena (1) Częściowo wykonana usługa, problem powrócił po kilku godzinach. Zupełny brak... Michał Magdalena - opinia (1) brak profesjonalizmu, brak podjęcia się naprawy i żądanie zapłaty za... Magdalena
GG - opinia (1) Nigdy więcej nie skorzystam z usługi CitoHelp.Ceny za usługę z kosmosu,brak... GG Kamill - opinia (1) Pan hydraulik szybko stwierdził co się popsuło. Ja sie na tym kompletnie nie... Kamill On - opinia (1) Nigdy wiecej. Ceny z kosmosu! Za przelozenie zaworu w dwovh grzejnikach i 2h... On Alicja Chawałkiewicz - opinia (1) Pierwszy raz spotkałam się z tak nie sympatycznym hydrulikiem, jako człowiek... Alicja Chawałkiewicz Krys - opinia (1) Ceny chyba z innej planety w porównaniu z innymi fachowcami, przeniesienie... Krys Halusia - opinia (1) Jeśli nie chcesz stracić fortuny, to absolutnie unikaj tej firmy. Wymiana... Halusia Andrzej Gdynia - opinia (1) Szybko i sprawnie , dziękuję za usługę . Polecam Andrzej Gdynia Kacper L - opinia (1) gorąco polecam. Fachowa firma!!! Już wielokrotnie korzystałem z ich usług Kacper L Darek - opinia (1) Błyskawiczna pomoc, wszystko zrobione fachowo, dokładnie i niedrogo :)... Darek Michał Bank - opinia (1) Naprawa rzeczywiście na "cito" (i wykonana nawet przed wstępnie umówionym... Michał Bank Krystyna - opinia (1) Pan hydraulik przyszedł przed czasem, był bardzo uprzejmy i szybko naprawił... Krystyna Grażyna - opinia (1) Polecam. Fachowiec zjawił się punktualnie i usunął awarię. Usługa awaryjna... Grażyna Jerzy - opinia (1) Usługa awaryjna. Po telefonie pan zadeklarował przyjazd w tym samym dniu.... Jerzy Katarzyna - opinia (1) Złodziejskie ceny i naciąganie na dodatkowe koszty. Przy rezerwacji... Katarzyna Hanna - opinia (2) Najgorszy hydraulik w Trójmieście!!! Nie polecam. Ceny kosmiczne, a spłuczka... Hanna Marcin - opinia (1) Panowie zrobili dobra robote co tu duzo mowic Marcin D - opinia (1) 1150zł za usługę podstawowej wymiany 1(!) grzejnika w bloku z zamrażaniem rur... D