Karolina Sobczyńska - opinia (1) Duże oczy zrobiłam jak Pan powiedział, że mają termin na dzisiaj i przyjedzie... Karolina Sobczyńska Malwina - opinia (2) Pan przyszedł i wymienił baterie w około godzinę czasu :) bardzo szybko i... Malwina Kamil - opinia (1) Moja instalacja została wykonana poprawnie. Myślę, że jak bym miał 2 raz... Kamil
Mieczysław - opinia (1) Z polecenia skorzystałem bo znajomy polecił tą firmę. I moge polecić bo... Mieczysław Marian - opinia (1) Wc wymienione w 1h +- demontaż montaz i doradztwo w zakresie kupna nowego w... Marian Józef - opinia (1) Gdzejnik nie grzał na 1 Piętrze w domu jednorodzinnym Panowie przyjechali i... Józef Adamiak - opinia (1) Nie polecam tej firmy, wymieniłam syfon w lazience oraz baterię w kuchni, do... Adamiak beata - opinia (1) Witam, szybka i fachowa pomoc przy zapchanym zlewie, termin usługi w dniu... beata kalinka - opinia (1) Nie polecam Fachowcy zdecydowanie na NIE Wymiana grzejnika Pan tak naginał... kalinka Michał - opinia (1) Jedyny pozytyw to czas przyjazdu. Panowie mieli zdemontować grzejnik i wyciąć... Michał emilka - opinia (3) Uwaga, przestrzegam przed tą firmą. Korzystaliśmy dwa razy z usług (zepsuta... emilka Monika - opinia (2) Szybki czas reakcji to jedyny plus. Pan hydraulik przyjechał w ciągu godziny.... Monika Marcin - opinia (1) Szybka reakcja, hydraulik pojawił się u nas w ciągu 2 godzin. Mimo, że gość... Marcin Ania - opinia (1) Usługa została przeprowadzona, profesjonalnie i szybko. Przedmiotem prac był... Ania ola - opinia (1) Szybka reakcja na telefon z prośbą o pomoc. Panowie sprawnie jednego dnia... ola Ola - opinia (1) Szybka, profesjonalna, mila obsluga. Konkurencyjne ceny:) Ola Joanna - opinia (1) Kompetentni. Prawdziwi fachowcy. Polecam.. Joanna Pęknięta rura szybko naprawiona (1) W poniedziałek pękła mi rura w ścianie i zacząłem zalewać sąsiadów.... Krzysztof Dobra firma hydrauliczna (1) Panowie przyjechali i zrobili to z czym nawet mój mąż nie mógł sobie poradzić... Monika